Şanlıurfa’da Gençlerin Teknolojiyle Buluştuğu Atölyeler

Şanlıurfa’da Gençlerin Teknolojiyle Buluştuğu Atölyeler

ABONE OL
26 Şubat 2024 19:03
Şanlıurfa’da Gençlerin Teknolojiyle Buluştuğu Atölyeler
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Gençler Farklı Teknoloji Alanlarında Eğitim Alıyor

Öğrenciler, robotik kodlama, tasarım ve üretim, nanoteknoloji, malzeme bilimi, mobil uygulama gibi alanlarda kendilerini geliştirme fırsatı buluyor. Şanlıurfa T3 Vakfı İl Sorumlusu Şerif Fırat, atölyelerin yurdun dört bir yanına yayılmasının gençlerin teknolojiyle buluşma imkanını artırdığını belirtti.

Detaylı Eğitimler Veriliyor

Şerif Fırat, öğrencilere detaylı eğitimler verdiklerini vurgulayarak, “İmkanlar dahilinde öğrencilerimizi eğitiyoruz. 4, 5 ve 8, 9 sınıf öğrencilerini sınavla seçiyoruz ve farklı 11 başlıkta teknolojik eğitimler veriyoruz. Bu sayede gençlerin donanım kazanmalarını ve Teknofest yarışmaları gibi etkinliklere hazırlanmalarını sağlıyoruz.”

Öğrencilerin Gelişimleri

Ahmet Kıratlıoğlu, ileri derecede robotik kodlama mekanizması yapmak için eğitimlere devam ettiğini belirtirken, Ömer Erbil 3 boyutlu cihazlar üzerine çalıştığını ifade etti. Talha Songün ise robotik kodlamalar konusunda kendisini geliştirdiğini dile getirdi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.