Elon Musk, Uzay Yolunu Gerçeğe Dönüştürme Sözü Verdi

Elon Musk, Uzay Yolunu Gerçeğe Dönüştürme Sözü Verdi

ABONE OL
8 Nisan 2024 19:02
Elon Musk, Uzay Yolunu Gerçeğe Dönüştürme Sözü Verdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Elon Musk, Mars’a İnsan Gönderme Planlarını Açıkladı

Starbase‘de konuşan Elon Musk, Uzay Yolu serisini gerçeğe dönüştüreceğini söyledi. Gezegenimizi çok gezegenli hale getirme hedefiyle Starship roketini tanıtan Musk, Mars’ı insanlığın yeni varış noktası olarak gördüğünü belirtti.

SpaceX’in Uydu Sistemi Starlink Hakkında Açıklamalar

Musk ayrıca SpaceX‘in uydu sistemi Starlink‘in dünya çapında internet bağlantısı sağlama konusunda inanılmaz bir iş çıkardığını ve şirketin büyük kısmını finanse ettiğini vurguladı.

Uzaylılar Hakkındaki Görüşleri

Uzaylılar konusuna da değinen girişimci, Fermi paradoksu üzerine düşüncelerini paylaşarak dünya dışı yaşamın varlığına dair henüz kanıt görmediğini belirtti. Musk, bu konunun derin ve yalnızlık hissi yaratan bir soru olduğunu ifade etti.

Geleceğe Dair Hedefleri

Musk, bilim kurguyu gerçeklik haline getirme arzusunu vurgulayarak yaşamı çok gezegenli hale getirmenin Dünya’nın tarihinde ilk kez mümkün olduğunu söyledi. SpaceX’in Mars yüzeyine milyonlarca insan gönderme hedefinin yakın gelecekte gerçekleşeceğini belirtti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.