Can Evrenol’dan Cesur Bir Kadın Hikayesi: “Çıplak” 11 Haziran’da Sadece BluTV’de
  • Mizrak Haber
  • Teknoloji
  • Can Evrenol’dan Cesur Bir Kadın Hikayesi: “Çıplak” 11 Haziran’da Sadece BluTV’de

Can Evrenol’dan Cesur Bir Kadın Hikayesi: “Çıplak” 11 Haziran’da Sadece BluTV’de

ABONE OL
10 Haziran 2020 14:55
Can Evrenol’dan Cesur Bir Kadın Hikayesi: “Çıplak” 11 Haziran’da Sadece BluTV’de
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Türkiye’de şimdiye kadar yapılmış en cesur kadın hikayesi “Çıplak” 11 Haziran’da BluTV’de başlıyor. 8 bölümden oluşan ve müzikleriyle dikkat çeken mini dizi “Çıplak”, Türkiye’de tüm bölümleri Iphone ile çekilen ilk dizi olma özelliğini taşıyor.

Özel yapımları ve yurtdışındaki sevilen projelerin yer aldığı seçkisiyle Türkiye’nin sevilen dijital platformu BluTV, Türkiye’de şimdiye kadar yapılmış en cesur kadın hikayesi “Çıplak”ı izleyiciyle buluşturuyor. 11 Haziran’da BluTV’de yayına girecek olan Çıplak, Türkiye’de tüm bölümleri iPhone ile çekilen ilk dizi olma özelliğini de taşıyor. Yapımcılığını TN Yapım’ın üstlendiği, 8 bölümlük mini dizinin başrollerini Müge Bayramoğlu ve Mert Ramazan Demir paylaşıyor.

Çıplak, geçimini eskortluk yaparak kazanan ve tek isteği para biriktirip Galler’e taşınıp yeni bir hayat kurmak olan Eylül’ün gittiği bir bekarlığa veda partisinde sosyetik bir kızla evlenmek için gün sayan müstakbel damat Cem’e aşık olmasıyla gelişen olayları anlatıyor.

Senaryosunu Merve Göntem ve Can Evrenol’un kaleme aldığı Çıplak’ın yönetmenliğini de Baskın, Housewife, The Field Guide to Evil ve son olarak Peri: Ağzı Olmayan Kız filmlerinin yanı sıra Netflix’in ilk Türk yapımı olan Hakan Muhafız’ın ilk sezon bölümlerini yöneten Can Evrenol üstleniyor. Dizinin müziklerinde ise JakuziEkin BerilNova Norda yer alıyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.