Gezeravcı’nın Konuşması: “Uzaya Çıkmak Türkiye Cumhuriyeti’nin Başarısıdır”
  • Mizrak Haber
  • Teknoloji
  • Gezeravcı’nın Konuşması: “Uzaya Çıkmak Türkiye Cumhuriyeti’nin Başarısıdır”

Gezeravcı’nın Konuşması: “Uzaya Çıkmak Türkiye Cumhuriyeti’nin Başarısıdır”

ABONE OL
3 Mart 2024 01:50
Gezeravcı’nın Konuşması: “Uzaya Çıkmak Türkiye Cumhuriyeti’nin Başarısıdır”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Gezeravcı, Antalya Diplomasi Forumu’nda Gençlik Paneli’nde Konuştu

Gezeravcı, NEST Kongre Merkezi’nde düzenlenen Antalya Diplomasi Forumu’nda Gençlik Paneli’nde yaptığı konuşmada, uzaya çıkma başarısının kendisine değil Türkiye Cumhuriyeti’ne ait olduğunu vurguladı.

Uzaya Çıkarken Hissettikleri

Fırlatma aşamasında herhangi bir korku veya heyecan hissetmediğini belirten Gezeravcı, kendisinin heyecanlanması gereken son kişi olduğunu ve görevini en vdasino iyi şekilde yapmayı düşündüğünü ifade etti.

Uzay Turizmi ve Uzay Diplomasisi

Gezeravcı, uzay turizminin önemine dikkat çekerek, uzaya “turist” adı altında erişimin sağlanması için yasal gerekliliklerin temin edilmesi gerektiğini söyledi. Ayrıca, Türkiye’nin insanlı uzay misyonunun bir hikayenin başlangıç noktası olduğunu ve devamının geleceğini belirtti.

Gezeravcı’nın Ailesi ve Destek

Gezeravcı, ailesinin vdasino giriş uzaya gideceğinden haberi olmadığını ve fırlatma günü annesinin endişesini gördüğünü anlattı. Ailesinin kendisini her zaman desteklediğini ve bu süreçte kendisine güvendiklerini dile getirdi.

Ülkenin Uzaydaki Yeri

Dışişleri Bakan Yardımcısı Büyükelçi Burak Akçapar da Gezeravcı’nın çocukluk hayalini gerçekleştirdiğini belirterek, Türkiye’nin uzay programının önemine değindi. Uzay vdasino twitter teknolojilerinin birçok alanda kritik olduğunu vurgulayan Akçapar, Türkiye’nin uzay programının uluslararası alanda güçlü bir mevcudiyet sergilemesinin önemine dikkat çekti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.