Hanzade Doğan: “Teknoloji Geliştirme ve Yaratımı Tüm Ülkelere Açık Olmalı”
  • Mizrak Haber
  • Teknoloji
  • Hanzade Doğan: “Teknoloji Geliştirme ve Yaratımı Tüm Ülkelere Açık Olmalı”

Hanzade Doğan: “Teknoloji Geliştirme ve Yaratımı Tüm Ülkelere Açık Olmalı”

ABONE OL
2 Mart 2024 16:47
Hanzade Doğan: “Teknoloji Geliştirme ve Yaratımı Tüm Ülkelere Açık Olmalı”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hepsiburada Kurucusu Hanzade Doğan, Antalya Diplomasi Forumu’nda Konuştu

Antalya Diplomasi Forumu’nda düzenlenen oturumda konuşan Hepsiburada Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Hanzade Doğan , uluslararası ticaretin ve teknolojinin önemine vurgu yaptı.

Uluslararası Ticaret ve Bağlantısallık Önemli

Antalya Diplomasi Forumu’nda düzenlenen ‘Uluslararası Ticaret, Bağlantısallık ve Karşılıklı Bağımlılık’ başlıklı oturumda konuşan Hanzade Doğan, extrabet ticaretin dünya genelinde birçok konuya çözüm olabileceğini belirtti. 2. Dünya Savaşı sonrasında dünya düzeninin değiştiğini ve artık teknolojik ürünlerin ticaretinin önem kazandığını ifade etti.

Teknoloji Gelişimi ve Adil Rekabet Ortamı

Doğan, teknolojinin küresel refah için kilit bir rol oynadığını belirterek, teknoloji geliştirme ve extrabet giriş yaratımının tüm ülkelere açık olması gerektiğini vurguladı. Ayrıca, uluslararası düzeyde adil bir rekabet ortamının sağlanması gerektiğini de dile getirdi.

Büyük Güçlerin Tekeline Dikkat Çekildi

Hanzade Doğan, büyük teknoloji şirketlerinin gücüne dikkat çekerek, bu gücün eşit ve adil bir şekilde paylaşılması gerektiğini belirtti. extrabet twitter Teknolojinin kapsayıcı bir şekilde kullanılması gerektiğini vurgulayan Doğan, geleceğin umudunun teknolojide yattığını ifade etti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.