PANDEMİ SONRASI EĞİTİM STRATEJİLERİNİ PISA BAŞKANI AÇIKLIYOR

PANDEMİ SONRASI EĞİTİM STRATEJİLERİNİ PISA BAŞKANI AÇIKLIYOR

ABONE OL
22 Haziran 2020 17:14
PANDEMİ SONRASI EĞİTİM STRATEJİLERİNİ PISA BAŞKANI AÇIKLIYOR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ekonomik Kalkınma ve İşbirliği Örgütü (OECD) Uluslararası Öğrenci Değerlendirme Programı (PISA) Direktörü Andreas Schleicher, online toplantıda Pandemi sonrası eğitim stratejileri hakkında bilgi verecek. Toplantıya katılacak olan Türk-Alman siyasetçi Özcan Mutlu ise Almanya’daki eğitim sisteminin durumuna ilişkin açıklamalarda bulunacak.

Korona sonrası eğitimin sisteminin tekrardan uygulama stratejileri ve online eğitim gibi konular, Uluslararası Öğrenci Değerlendirme Programı (PISA) Direktörü Andreas Schleicher’ın da katılımıyla gerçekleştirilecek zoom toplantısında masaya yatırılıyor. Pandemi sonrası eğitim sistemin nasıl olması gerektiği konusunda detaylı bilgi verecek olan Schleicher, aynı zamanda toplantıda yöneltilecek soruları da yanıtlayacak. Toplantıda bir başka konuşmacı ise Türk- Alman siyasetçi Özcan Mutlu olacak. Mutlu Almanya’da Pandemi ve sonrasında eğitim sisteminin işleyişi ve planlaması hakkında bilgi verecek.

Online olacak ve simultane çevirisi yapılacak olan eğitim toplantısında, siz değerli basın mensuplarını da aramızda görmekten memnuniyet duyarız.

Yayın Linki: https://zoom.us/j/5230021021

KONUŞMACILAR

PISA Direktörü Andreas Schleicher

Türk-Alman Siyasetçi Özcan Mutlu

BAU Global Başkanı Enver Yücel

BAU Rektörü Prof. Dr. Şirin Karadeniz

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.