Et ve Et Ürünlerine Talep Artınca Et ve Süt Kurumu Üretimi Artırdı
  • Mizrak Haber
  • Ekonomi
  • Et ve Et Ürünlerine Talep Artınca Et ve Süt Kurumu Üretimi Artırdı

Et ve Et Ürünlerine Talep Artınca Et ve Süt Kurumu Üretimi Artırdı

ABONE OL
7 Mart 2024 14:04
Et ve Et Ürünlerine Talep Artınca Et ve Süt Kurumu Üretimi Artırdı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kuyrukların Uzaması

Tarım ve Orman Bakanlığı‘na bağlı Et ve Süt Kurumu‘nda, et ve et ürünlerine talebin artmasıyla kuyruklar uzadı. Bunun üzerine Et ve Süt Kurumu üretimi artırmaya karar verdi.

Üretimde Artış

14 ildeki 15 kombinada gerçekleştirilen et üretimi, 2 katına çıkarıldı. Ankara‘daki Sincan Kombina Müdürlüğü‘nde günlük et üretimi 25 tondan 50 tona yükseltildi.

Mağazalarda Mesai Saatleri Uzatıldı

Et ve Süt Kurumu mağazaları, ramazan hazırlıkları kapsamında mesai saatlerini güncelledi. Mağazalar, sabah 08.00’den gece 23.00’e kadar hizmet verecek.

Et Fiyatlarında Sabitleme

Et ve Süt Kurumu’nda kıyma kilogram fiyatı 229 lira iken, kuşbaşı kilogram fiyatı 259 lira olarak belirlendi. Ayrıca İstanbul ve Ankara’daki bazı marketlerde ramazan boyunca et fiyatlarının sabitlenmesi kararı alındı.

Uygun Fiyatlar ve Hizmet

Et ve Süt Kurumu Sincan Kombina Müdürü İsmail Erim Köseoğlu, “İftardan sonra da tüketicilerimize uygun fiyatla ürünlerimizi ulaştıracağız. Tüketiciler istedikleri saatte Et ve Süt Kurumu ürünleri için alışveriş yapabilecekler” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.