Sunucu İşletim Türleri Nelerdir?

Sunucu İşletim Türleri Nelerdir?

ABONE OL
9 Ocak 2021 14:41
Sunucu İşletim Türleri Nelerdir?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Teknolojinin gelişmesine istinaden sanal sunucular diye bilinen teknolojik ürünler ortaya çıkmıştır. Sanal sunucu teknik olarak hosting türüdür. İki tür hosting bulunmaktadır. Bunlardan biri Vps diğeri de Vds’ dir. Bu Sunuculardan Vps de donanımı kullanan işletim sistemi bir adettir. VDS Sunucu içerisinde ise her kullanıcı için ayrı bir işletim sistemi mevcuttur.

Genel olarak kurumsal şirketlere ve internet port allarına destek sağlamaktadır. Bu sonuçlar değişik paketler halinde tüketicilere sunulmaktadır. Bu tip paketlere İliner Teknoloji sitesinden ulaşabilirsiniz. VDS Sunucu kirala sistemi ile de bu tip teknolojiye ulaşabilirsiniz. Türkiye lokasyonlu sanal sunuculara ayrıca Avrupa lokasyonu sanal sunuculara ulaşmak için bu siteyi kullanabilirsiniz.

Sunucu Seçerken Nelere Dikkat Edilmelidir?

Sunucularda dikkat edilmesi gereken başlıca nitelikler;

  • Sunucunun internet hızı,
  • Kullandığı diskler,
  • Alt yapının kalitesi,
  • Hizmeti veren şirketin anlayış şekli,
  • Talebiniz durumunda operasyon 2000’in hızı ve destek kalitesidir.

Sunucular içerisinde kullanmak istediğiniz işletim sistemleri, paketleri incelemeniz sonucunda talebiniz üzerine kurulabilmektedir. Vds’ nin diğer sunuculara göre farkı size taahhüt edilen kaynakların tamamını kullanabileceğinizdir. Bu sunucuların fiyatları işlemci sayısı, ram, disk ve trafik yoğunluk kapasitelerine göre değişmektedir. Kendinize özgü tasarladığınız paketleri seçebilir ve uygun olanları satın alabilir ya da kiralayabilirsiniz.

Yüksek performanslı üstün kalite ve hizmet altyapısıyla talep edeceğiniz sunuculara İliner Teknoloji sitesinden ulaşabilirsiniz. Satın alma ya da kiralama yöntemlerine ulaşabileceğiniz bu sayfadan her türlü bilgiye sahip olabilirsiniz.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.