Most idea yazılım yönetim kurulu üyesi Erdem Aksöz firmasını anlatıyor

Most idea yazılım yönetim kurulu üyesi Erdem Aksöz firmasını anlatıyor

ABONE OL
17 Şubat 2022 14:59
Most idea yazılım yönetim kurulu üyesi Erdem Aksöz firmasını anlatıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye çapında yazılım hizmetleri oldukça revaç gösterilen bir çalışma alanı olarak her geçen gün gelişiyor. Özellikle büyük markaların çağa ayak uydurabilmek için tercih etiiği yazılımlar onların dünyaya hitap etmesini sağlıyor. Ülkemizin ne önemli markaları için hizmet veren Most İdea firması tüm ihtiyaçların en yenilikçi yaklaşımlarla karşılandığı, kaliteli bir hizmet ile çok güçlü iş birliği adımları atıyor. Sunulan web yazılım çalışmalarıyla Most İdea prestijini ve profesyonelliğini herkese kanıtlamayı başarıyor. Bu başarı önemli referanslarla birleştiğinde ortaya önlemez bir yükseliş çıkıyor.

Avrupa’da faaliyet gösteren başarılı firmalarla birlikte Türkiye Cumhuriyetleri ile iş birliği yapan Most İdea’yı Most idea yazılım yönetim kurulu üyesi Erdem Aksöz anlatıyor.  Azerbaycan, Özbekistan, Birleşik Arap Emirlikleri, İngiltere, Almanya ve İsviçre gibi ülkelerde şimdiye kadar onlarca farklı proje yapıldığını anlatan Aksöz yazılım ihracatı denildiğinde ön plana çıkn firmalardan birisi olduklarını gururla ifade ediyor.

Erdem Aksöz Most idea yazılım firmasının 2020 ve 2021 yılında göstermiş olduğu yüksek başarı ile %50 bir büyüme sağladıklarını anlatıyor. Bilişim 500’deki sıralamaları ile gurur duyan Most İdea ekibi 2022 yılı itibari ile yazılım ihracatı alanında çok daha yüksek hedeflere sahip olduklarının altını çiziyor. Her biri alanında en iyi 25 yazılımcı ile yoluna devam eden bu firma 10 yıl içinde Avrupa’nın en iyilerinden olmayı hedefliyor.

https://www.instagram.com/erdemaksoz/

https://www.instagram.com/mostidea/

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.