Eşyalarınızı bulmanızı sağlayan Airtags, Apple Spring Loaded etkinliğinde tanıtıldı
  • Mizrak Haber
  • Teknoloji
  • Eşyalarınızı bulmanızı sağlayan Airtags, Apple Spring Loaded etkinliğinde tanıtıldı

Eşyalarınızı bulmanızı sağlayan Airtags, Apple Spring Loaded etkinliğinde tanıtıldı

ABONE OL
26 Nisan 2021 12:24
Eşyalarınızı bulmanızı sağlayan Airtags, Apple Spring Loaded etkinliğinde tanıtıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye İş Bankası‘nın katkılarıyla “Spring Loaded” etkinliğini sizlere aktarmaya devam ediyoruz. Apple‘ın Tile benzeri konum izleme ürünü olması beklenen AirTags‘in WWDC 2020’de tanıtılması hedefleniyordu. Uzun süredir geliştirildiği söylenen fakat bugüne kadar gün yüzüne çıkmayan AirTags ürünü, “Spring Loaded” bugün gerçekleşen etkinlikte tanıtıldı.

AirTags,  şimdiye kadar 1 milyar cihazın bulunmasına  yardım eden Find My iPhone özelliğinden faydalanıyor. Anahtar bulmak, bavul ya da çanta bulmak için faydalanabildiğiniz cihaz, iPhone 12 gibi yeni teknoloji cihazların hassas bulma (precision finding) özellliğinden yararlanıyor. 

iPhone’unuzun ekranındaki dijital bir ok, aradığınız eşyaya ulaşmak için size gitmeniz gereken yönü gösteriyor. Siz hareket ettikçe, yönlendirme de dinamik olarak devam ediyor. 

Etkinlikte AirTags’in kolayca kişileştirilebildiği de vurgulandı. AirTags’i, emojiler ve farklı deri aksesuarlar ile süslemeniz mümkün. Konum bilgisi paylaşma konusunda kaygılarınız varsa, Apple’ın bu konuda sıkı bir denetime ve gizlilik anlayışına sahip olduğunu belirtelim. 

AirTags 29 dolar fiyat etiketiyle Cuma gününden itibaren kullanıcılar ile buluşacak. 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.