Beleş Windows 10 Key 

Beleş Windows 10 Key 

ABONE OL
1 Eylül 2021 11:28
Beleş Windows 10 Key 
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

 

Dünya çapında işletim sistemlerinin en fazla kullanılanı Windows’tur. Bu Windows ise kendini sürekli güncelleme yaparak geliştirmekte yenilikler çıkarmaktadır. Bu güncellemeler sonucunda ise daha hızlı, daha kullanışlı ve eksik olan bütün donanımlar tespit edilip yaptırılmaktadır. Ancak bu Windows işletim sistemi kullananlar, ücretin fazla olduğunu düşünmekte ve beleş Windows 10 key araştırmasını yaptırmaktadır. Böylece bu tür ürünlere bedava bir şekilde sahip olmanın alternatif seçenekleri de araştırılmaktadır.

 

Fakat bilindiğinin aksine bu işletim sistemlerine uygun fiyatlarla da erişebilirsiniz. Edineceğiniz beleş Windows 10 key yazılımları yasal olmayıp bilgisayarınızda virüslere sebep olabilir tehlike arz etmektedir. Ayrıca alınan bu ücretsiz Windows keylerin tespit edilip iptal etme durumu yüksek olmaktadır. İşinizi garanti almak için kesinlikle kendi bütçenize uygun işletim sistemlerini bulmanız sizler için güvenilir olacaktır. Bu noktada her zaman bu tür işletim sistemlerine orijinal bir şekilde sahip olmak gerektiğinin altı çizilmiştir.

 

Bedava Windows 10 Güvenli Midir?

 

Uzmanlar tarafından beleş Windows 10 key güvenilir olmadığı söylenip bilgisayarınızın klonlanma ihtimalinin bulunduğunu da altı çizili olarak bahsetmektedir. Ücretsiz alınan işletim sistemlerinin tespit edilip iptalinden sonra bilgisayar işletim sistemleri donanım uyumluluğunu yitirmektedir. Bu donanım uyumlusu yitirilen işlerim sistemleri ise saldırıya açık olup bilgisayar performansta düşüklük yaşanabiliyor. Güvenilir ve yasal olan  Windows keylerini uygun fiyata almanız içinse üç faktör bulunmaktadır.

 

Birinci yöntem Windows ile anlaşma sağlayan firma veya şirketlere fiziken gidip kendi bütçenize uygun olarak edinebilirsiniz. Bir diğer uygun keyleri alabilmeniz için bulunan yöntem ise Windows işletimi sunan Microsoft internet sitelerinde bulunan yükleme dosyalardır. Bu dosyaları edindiğinizde anahtarlar sizlere epostadan aktarılmaktadır.

 

En sonuncu satın alma yöntemi ise Microsoft ile anlaşması olan yetkili online mağazalardan resmî olarak edinebilirsiniz. Bunların haricinde dikkat etmelisiniz ki ücretsiz işletim sistemi alayım derken bilgisayarınızdaki bilgilere farklı kişiler tarafından ulaşabilir hala gelmektedir. Bu nedenle kendinize uygun fiyatlarla satılan bu Windows 10 keylerini satın almanız sizler için daha sağlıklı ve güvenilir olacaktır. Elbette ki son zamanlarda internet üzerinden gayet pratik bir şekilde bedava bir şekilde Windows key alabilirsiniz. Ancak bu durum beraberinde birtakım sıkıntıları da getirecektir.

 

Beleş Windows 10 Key Almak Yasal Mıdır? 

 

Çok fazla tercih edilen Windows işletim sistemleri herkes tarafından bilinen, güvenilir ve popüler işletim sistemleridir. Her bilgisayarın ihtiyaç duyduğu Windows 10 keylerini satın alacak kişiler ise genellikle yasal olmayan yollara başvurabilecektedir. Bu yasal olmayan yollardan birisi ise beleş Windows 10 key işletim sistemlerini bilgisayarlara yüklemektedir. Ancak bu yöntem çok fazla tehlikeli ve güven arz etmeyen yöntemdir. Bu noktada söz konusu yöntemlere dair etkili bir araştırmanın da içerisinde yer almak gerekmektedir.

 

Bu ücretsiz Windows 10 Keylerini sunan şahıslar genellikle usulsüz olarak sunulmadır. Özellikle Microsoft lisanslamasına dahi uygun olmayan ve yasa dışı yollar ile yönetim sunmaktadırlar. Microsoft ise bu usulsüzlüğün önüne geçmek için araştırmalar gerçekleştirmekte ve tespit edilen keyleri bilgisayarlardan iptal ettirmektedir. Böylece bilgisayarınız karşı taraflardan gelen saldırılara açık olabilmektedir. Bu ücretsiz keyler yasal olmamakla birlikte bütün bilgisayarınızı kullanılamaz hale dahi getirilebilmektedir.

 

İnternet Üzerinden Beleş Windows 10 Key Almak!

 

İnternet sitelerinden veya başka bir yerden bulduğunuz beleş Windows 10 key ise Microsoft tarafından tespit edilmekte. Tespit edildikten sonra iptal olmaktadır. Ayrıca iptal edildikten sonra ise Microsoft hiçbir sorumluluğu üstlenmemektedir. Yani ücretsiz olması sizlerin cezb etmesine izin vermeyin ve sizin bütçenize uygun işletim sistemlerini edininiz. Ayrıca yasal yollardan aldığınız Microsoft Windows 10 keyleri güvenilir olmasının yanı sıra sizlere sonradan bir sorun teşkil etmemektedir. Bu noktada tercih ettiğiniz platformun nitelikli bir düzeyde hizmet sunup sunmadığına dikkat etmek şarttır.

 

Örneğin yasal yollardan almadığınız bu işletim sistemleri bilgisayarınızı bozup hackerlere göz açtırmaktadır. Ancak yasal yollardan aldığınız güvenilir Microsoft Windows 10 keyler bilgisayarlarınızı koruyup bütün donanımların eksiksiz çalışmasını sağlamaktadır. Yasal yollardan olarak ise bu işletim sistemlerine erişmeniz çok kolaydır. Bu Windows 10 keyleri ise Microsoft tarafından yetki ve izin verilen online ya da fiziken mağazalar bulunmaktadır. Bu mağazalardan edindiğiniz keyler ise uygun fiyatlı olmakla birlikte Microsoft’un kesin e-posta profilinden gönderilmektedir.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.