La Liga’da Barcelona, Cadiz’i Ağırlayacak

La Liga’da Barcelona, Cadiz’i Ağırlayacak

ABONE OL
11 Mayıs 2022 11:53
La Liga’da Barcelona, Cadiz’i Ağırlayacak
0

BEĞENDİM

ABONE OL

La Liga’nın 32. haftasında Barcelona, evinde Cadiz’i konuk edecek. Ligde Real Madrid’in 12 puan gerisinde 2. sırada bulunan Katalan ekibi, Cadiz’i geçerek şampiyonluk yarışında olduğunu göstermek istiyor. Barcelona geçtiğimiz 31 haftada (1 maç eksiği var) 17 galibiyet, 9 beraberlik ve 4 mağlubiyet aldı. Barça bu istatistikler sonucunda 60 puan topladı. Dilediğin ligi destekleyeceğin Winxbet ile istediğin takıma bahsini yapabilirsin.

UEFA Avrupa Ligi’nde pek çok yorumcu tarafından turnuvanın favorisi olarak gösterilen Barça, Alman ekibi E. Frankfurt tarafından kupanın dışında itildi. Almanya’da 1-1 beraberlik ile biten maçın rövanşında, Frankfurt ekibi Barça’yı deplasmanda 3-2 geçerek adını yarı finale yazdırmayı başardı. Beklemediği bir sonuç olan Barcelona, tüm dikkatini La Liga’ya çevirmiş durumda. Winxbet giriş adresinde Barcelona maçlarına ve diğer LA Liga maçlarına göz at!

Deplasman ekibi Cadiz ise, La Liga’da düşme potasında, 18. sırasında yer alıyor. Geçtiğimiz haftalarda sadece 5 galibiyet alabilen ekip, 13 beraberlik ve 13 mağlubiyet aldı. Deplasman ekibi sürpriz bir galibiyet alarak düşme potasından çıkmak istiyor. Barcelona’da Cadiz maçı öncesinde sakatlıklar ve cezalı oyuncular var. Güncel spor haberleri ve Winxbet giriş linki için Winxbet Twitter adresine gir.

Tecrübeli oyuncu Pique, arka adale rahatsızlığı sebebiyle bu maçta olmayacak. Aynı şekilde Sergi Roberto, Ansu Fati ve Samuel Umtiti de bu maçta forma giyemeyecek. Genç oyuncu Ronald Araujo ise sarı kart cezası nedeniyle Cadiz karşısında takımını yalnız bırakacak. Cadiz tarafında da 4 sakat ve 1 kart cezalısı oyuncu bulunuyor. I. Carcelen, T. Alarcon, V. Haroyan ve F. Andone sakatlıkları dolayısıyla Barça maçında yoklar. R. Alcaraz da sarı kart cezalısı olduğu için bu maçta olmayacak.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.