Beşiktaş’ta Al-Musrati’nin Kırmızı Kart Trajedisi

Beşiktaş’ta Al-Musrati’nin Kırmızı Kart Trajedisi

ABONE OL
28 Nisan 2024 18:06
Beşiktaş’ta Al-Musrati’nin Kırmızı Kart Trajedisi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Al-Musrati’nin Beşiktaş Macerası Kırmızı Kartlarla Dolu

Beşiktaş’ın Braga’dan 12 milyon Euro’ya transfer ettiği Libyalı futbolcu Al-Musrati’nin Türkiye’deki ikinci derbisi kabusla sonuçlandı. Fenerbahçe karşısında yaptığı sert faul sonucu kırmızı kart gören Al-Musrati, takımını 25. dakikada 10 kişi bıraktı. Bu, 2019’dan sonra kariyerindeki üçüncü kırmızı kart oldu.

Özür Diledi, Telafi Etme Sözü Verdi

Fenerbahçe maçında kırmızı kart gören Al-Musrati, sosyal medyadan yaptığı açıklamada kasti bir niyetinin olmadığını belirterek takım arkadaşlarından, hocasından ve taraftardan özür diledi. “Telafi etmek için elimden geleni yapacağıma söz veriyorum” diyen futbolcu, bu sezon 10 maçta forma giymişti.

Beşiktaş Tarihindeki En Pahalı Transfer

Al-Musrati, 1 milyon Euro kiralama bedeli ve 11 milyon Euro bonservis ücretiyle Beşiktaş’a transfer olan en pahalı futbolcu unvanını taşıyor. Ancak siyah-beyazlı formayla henüz gol atamayan veya asist yapamayan Al-Musrati’nin performansı taraftarları endişelendiriyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.