Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı: “Bilimin Olmadığı Yerde Gelişim Olmaz”
  • Mizrak Haber
  • Spor
  • Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı: “Bilimin Olmadığı Yerde Gelişim Olmaz”

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı: “Bilimin Olmadığı Yerde Gelişim Olmaz”

ABONE OL
2 Mayıs 2024 18:08
Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı: “Bilimin Olmadığı Yerde Gelişim Olmaz”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Abdullah Avcı, Sağlıkla İlgili Organizasyonlara Önem Veriyor

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, bilimin, teknolojinin ve AR-GE’nin olmadığı yerde gelişimin olmayacağını vurgulayarak, sağlıkla ilgili organizasyonlara büyük önem verdiğini belirtti. Avcı, Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Tıp Fakültesi Bilimsel Araştırma Topluluğu tarafından düzenlenen “Spor Hayatına Bakış” konulu sempozyuma katıldı.

Avcı, Gençlerle Beraber Olmayı Seviyor

Avcı, gençlerle bir araya gelerek bilgi paylaşımında bulunmayı sevdiğini ifade ederek, “70’e yakın üniversiteye konuşmacı olarak katıldım. Trabzon şehrinin en büyük iki markası Trabzonspor ve KTÜ’dür. İkisiyle beraber olmak benim için çok güzel bir duygu.” dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor Dönemi

Avcı, İstanbul Büyükşehir Belediyespor Kulübü’nde çalıştığı dönemde önceliğinin transfer yerine sağlık ekibi kurmak olduğunu anlattı. “Bilimin, teknolojinin ve AR-GE’nin olmadığı yerde gelişim de olmaz. Bu sebeplerden dolayı gittiğim her yerde sağlıkla ilgili organizasyonlara çok önem verdik.” şeklinde konuştu.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri

Avcı, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nin Avrupa’nın en güzel tesisleri arasında olduğunu belirterek, “Burada İstanbul trafiği yok. Sabah uyandığımda 10 dakikada tesislere gidiyorum. Tesisimiz bence Avrupa’nın en güzel tesisi.” ifadelerini kullandı. Konuşmaların ardından, Abdullah Avcı ve Kulüp Sağlık Kurulu Başkanı Doç. Dr. Ahmet Beşir’e plaket takdim edildi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.