Konyaspor’un Teknik Direktörü Açıkladı: “Takımın verdiği mücadelen memnunum” 
  • Mizrak Haber
  • Spor
  • Konyaspor’un Teknik Direktörü Açıkladı: “Takımın verdiği mücadelen memnunum” 

Konyaspor’un Teknik Direktörü Açıkladı: “Takımın verdiği mücadelen memnunum” 

ABONE OL
11 Mayıs 2022 11:53
Konyaspor’un Teknik Direktörü Açıkladı: “Takımın verdiği mücadelen memnunum” 
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

 

Spor Toto Süper Lig’in 33. Haftasındaki Konyaspor ve Gaziantep FK karşılaşmasında Konyaspor maçı 4-1’lik skorla galip olarak bitirmişti. Kazanılan bu galibiyetin ardından takımın teknik direktörü İlhan Palut’tan takımdan memnun olduğuna dair açıklamalar geldi. İşte detaylar…

 

Konyaspor ve Gaziantep FK karşılaşmasında galip gelen Konyaspor teknik direktörü İlhan Palut, Gaziantep ekibinin 10 kişilik kalmasının işlerini kolaylaştırdığına değindi. Palut; “Genel anlamda bugün takımın oyunundan, mücadelesinden, ciddiyetinden, mağlubiyet sonrası verdiği reaksiyondan memnunum” ifadelerine yer verdi. Gelecek lig maçları, yüksek oranlarıyla Bahsegel bahis sitesinde.

 

Konyaspor teknik direktörü İlhan Palut, Gaziantep ile olan karşılaşmadan elde ettikleri galibiyetten sonra basın toplantısında açıklama yaptı. Bu açıklamada Rize’de hayal kırıklığına uğradıklarına dikkat çeken Palut; “Hem 3 puan kaybettik, hem de ikincilik yarışındaki avantajımızı rakibimize verdik. Onun ertesinde bir kırılma yaşamama adına, diğer maçlardan önce de gereksiz bir strese girmeme adına Gaziantep maçı son derece önemliydi. Bahsegel giriş adresinde, maçları canlı olarak takip edebilirsin.

 

Gaziantep takımı potansiyelli oyunculardan oluşan, sahada her an skoru değiştirebilecek oyuncuları olan tehlikeli bir rakipti” sözlerini kaydetti.

 

Kırmızı kart işimizi kolaylaştırdı

Gaziantep ile olan karşılaşmada maçın başından beri kontrolü ellerinde tuttuklarını söyleyen teknik direktör İlhan Palut; “Kırmızı kart işimizi kolaylaştırdı. İkinci golü de bu şekilde yakaladık. Genel olarak takımın mücadelesinden ve ciddiyetinden oldukça memnunum. Takımda negatif yönümüz ise 10 kişiye rağmen rakibe karşı pozisyonlar vermemizdi. Devam edeceğiz.” şeklinde konuşmalarını sonlandırdı. Günün maçlarını Bahsegel Twitter adresinden öğren!

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.