Süper Lig’de Gol Krallığı Yarışı Sürüyor

Süper Lig’de Gol Krallığı Yarışı Sürüyor

ABONE OL
30 Nisan 2024 18:08
Süper Lig’de Gol Krallığı Yarışı Sürüyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Mauro Icardi Zirvede

Galatasaray‘ın Arjantinli golcüsü Mauro Icardi, Süper Lig’de 21 golle zirvede. Son altı maçta 7 gol atan Icardi, Fenerbahçe‘li Edin Dzeko‘yu geride bıraktı. Adana Demirspor maçındaki golüyle tarihte en çok gol atan yabancı oyuncular arasında üçüncü sıraya yükseldi.

Edin Dzeko’nun Sessizliği

Fenerbahçe‘nin golcüsü Edin Dzeko, son iki haftadır golle tanışamadı. Bu sezon 33 maçta 20 gol atan Dzeko, Beşiktaş derbisinde gol atma fırsatını kaçırdı.

Rey Manaj’ın Başarısı

Sivasspor‘un golcüsü Rey Manaj, sezonun ikinci yarısında 18 gole ulaştı. Son dört maçta 3 gol atan Manaj, takımının Avrupa kupalarına katılma umutlarını artırdı.

Aytaç Kara’nın Performansı

Kasımpaşa‘nın orta saha oyuncusu Aytaç Kara, Türk oyuncular arasında en çok gol atan isim. 33 lig maçında 14 gol atan Aytaç, ceza sahası dışından attığı gollerle dikkat çekiyor.

En Verimli Golcü: Michy Batshuayi

Fenerbahçe‘nin Belçikalı golcüsü Michy Batshuayi, maç başına en iyi gol ortalamasına sahip. 51 dakikada bir gol atan Batshuayi, Süper Lig’de verimlilik açısından öne çıkıyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.