Kampanya Fiyatı İle Alan Adı Hizmeti

Kampanya Fiyatı İle Alan Adı Hizmeti

ABONE OL
9 Ekim 2020 22:50
Kampanya Fiyatı İle Alan Adı Hizmeti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kurumsal yada bireysel web site için ilk olarak bir isim bulunmalıdır. Bu isim aynı zamanda genellikle sitenin alan adını da oluşturur. Alan adı dediğimiz şey sonu .com yada .net ve türevleri gibi biten internet adresleridir. Bu alan adı ücretlidir ve bir firmadan mutlaka destek alınmalıdır.

Bu kapsamda alan adı hizmeti veren Bursa web tasarım ve yazılım firması Crenw tarafından bir kampanya başlatıldı.

Alan Adı İçin En İyi Fiyat Crenw Firmasında

Crenw firması tarafından sunulan Web hosting desteği aslında site ile ilgili her şeyin depolandığı bir alandır. Ama bunun yanı sıra bir site için gereken bir başka ihtiyaçta alan adıdır.

Kurumsal web tasarım ve yazılımı için mutlaka düşünülen alan adının tescillenip kullanım hakkı elde edilmelidir.

Alan adı birçok aracı firmada fiyat farklılığı oluştursa da Crenw firmasının kampanyası sayesinde çok uygun bir rakamla alım yapmak mümkündür.

Crenw İle Alan Adı Almak Çok Kolay

Firmanın kurumsal sitesine girildiğinde anasayfada alan adıyla alakalı bir yönlendirme var. İlk olarak burada istenilen alan adının boş olup olmadığı kontrol ediliyor.

Sonra fiyat tarifesi gösteriliyor. Fiyat uygun görülürse buradan kısa bir işlem sonucu ücret ödenerek alan adı alınabiliyor.

Crenw Firmasın Web Hosting Hizmeti Mevcut

Alan adı için çok uygun bir fiyat sunan Crenw firması aynı zamanda çok cazip imkanlarla web hosting hizmeti de sunmakta. Bunun için firmanın sitesini ziyaret ederek kapsamlı bilgi elde edilebilir.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.