Kulüpler Birliği Vakfı, TFF Başkanlık Seçimi Görüşmelerini Anlattı
  • Mizrak Haber
  • Spor
  • Kulüpler Birliği Vakfı, TFF Başkanlık Seçimi Görüşmelerini Anlattı

Kulüpler Birliği Vakfı, TFF Başkanlık Seçimi Görüşmelerini Anlattı

ABONE OL
23 Nisan 2024 21:01
Kulüpler Birliği Vakfı, TFF Başkanlık Seçimi Görüşmelerini Anlattı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Heyetin TFF ile Yaptığı Görüşme Detayları Ortaya Çıktı

Kulüpler Birliği Vakfı ‘nın, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek önderliğinde TFF’ye yolladığı heyet, TFF başkanlık seçiminin erken tarihe alınması konusunda yapılan görüşmenin detaylarını paylaştı.

Özbek: “Sadece 3 Kulübün Onayladığı Bildiri TFF Başkanını Rahatsız Etti”

Dursun Özbek , Riva’da Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi ile gerçekleştirilen toplantı sonrasında basın mensuplarına konuşarak, Kulüpler Birliği Vakfı’nın 19 Haziran’da yayınladığı bildirinin sadece 3 kulüp tarafından onaylandığını ve bu durumun TFF Başkanı Büyükekşi’yi rahatsız ettiğini belirtti.

Özbek’in Açıklamaları

Galatasaray Başkanı betticket hesap kapatma Özbek , Kulüpler Birliği Vakfı olarak erken seçim yapılmasını ve federasyonun değişmesini istediklerini belirterek, “Bu talebimizi imza toplamak suretiyle meydana getirelim düşüncemiz oldu. Bu deklerasyondan sonra federasyon bunu dikkate aldı ve 18 Temmuz’da erken seçim yapılacağını deklare etti. İmza toplama işi de amacına ulaşmış oldu.” şeklinde konuştu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.