Cenk Tosun’un Performansındaki Düşüş Şaşırtıyor

Cenk Tosun’un Performansındaki Düşüş Şaşırtıyor

ABONE OL
8 Mart 2024 18:03
Cenk Tosun’un Performansındaki Düşüş Şaşırtıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cenk Tosun’un Geçmiş ve Şimdiki Performans Karşılaştırması

32 yaşındaki Cenk Tosun, Beşiktaş’ta yeniden doğduktan sonra A Milli Takım’a geri dönmüştü. Geçen sezon 33 lig maçında 15 gol ve 6 asistle 21 skor katkısı sağlayan başarılı forvet, bu sezonki performansıyla hayal kırıklığı yarattı. 2023-24 sezonunda 25 lig maçında sadece 5 gol ve 3 asistle oynayan Cenk Tosun, EURO 2024 öncesi milli takım şansını da riske atabilir.

Santos’un Değişiklik Planları

Beşiktaş’ın teknik direktörü Fernando Santos, Gaziantep maçının taktiksel detaylarını belirlemeye çalışıyor. Santos, Cenk Tosun’un yerine Muleka’yı sol açıkta denemeyi düşünüyor ve stoperde Worrall’a şans verme planında. Gedson’un dönüşüyle orta sahanın eski gücüne kavuşması bekleniyor.

Faturası Kesilen Derbi

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), derbinin ardından Beşiktaş’a 624 bin TL, Başkan Hasan Arat’a ise 400 bin TL para cezası verdi. Ayrıca kırmızı kart gören Colley, bir maç cezalı duruma düştü. Cenk Tosun’un performansındaki düşüş ve takım içi sorunlar, Beşiktaş’ı zorlu bir döneme sokmuş gibi görünüyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.