Fenerbahçe ile Beşiktaş, Ülker Stadı’nda Karşı Karşıya Geliyor
  • Mizrak Haber
  • Spor
  • Fenerbahçe ile Beşiktaş, Ülker Stadı’nda Karşı Karşıya Geliyor

Fenerbahçe ile Beşiktaş, Ülker Stadı’nda Karşı Karşıya Geliyor

ABONE OL
27 Nisan 2024 18:08
Fenerbahçe ile Beşiktaş, Ülker Stadı’nda Karşı Karşıya Geliyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sezonun Kritik Maçı Yaklaşıyor

Sezonun kırılma anlarından birine gelindi. Fenerbahçe ile Beşiktaş, şampiyonluk ve üçüncülük mücadelesi vermek üzere Ülker Stadı’nda karşı karşıya gelecek.

Ezeli Rekabetin Heyecanı

Fenerbahçe, geçen sezonu kabus gibi geçiren Beşiktaş’ı son derbisinde galibiyetle vedalaştırmak istiyor. İki takım arasında oynanan son 15 lig derbisinde Beşiktaş’ın dört, Fenerbahçe’nin üç galibiyeti bulunuyor.

Muhtemel 11’ler ve Sakatlıklar

Fenerbahçe’nin muhtemel 11’i: Livakovic, Osayi, Becao, Djiku, Ferdi, İsmail, Fred, Tadic, Mert Hakan, İrfan Can, Dzeko. Beşiktaş’ta ise Mert, Onur, Worrall, Necip, Masuaku, Al Musrati, Gedson, Rashica, Ghezzal, Muçi, Semih sahaya çıkacak.

Kaledeki Rekabet

En ilginç rekabet kalede yaşanacak. Livakovic ve Mert, takımlarını derbide en iyi şekilde temsil etmek için mücadele edecekler.

Teknik Adamların Karşılaşması

Beşiktaş’ın teknik direktörü Serdar Topraktepe, Fenerbahçe karşısındaki ilk derbisine çıkacak. İsmail Kartal ise Beşiktaş’a karşı dört derbiye çıktı ve henüz yenilgi yüzü görmedi.

Derbi Öncesi Son Durum

Fenerbahçe’de tek eksik Oosterwolde, Beşiktaş’ta ise Svensson cezalı. Her iki takımda da sakatlıklar bulunuyor. Mücadele öncesinde iki ekip de hazırlıklarını sürdürüyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.