P. Diddy Skandalı: Mahkeme Belgeleri Şoke Edici İddiaları Ortaya Çıkardı
  • Mizrak Haber
  • Magazin
  • P. Diddy Skandalı: Mahkeme Belgeleri Şoke Edici İddiaları Ortaya Çıkardı

P. Diddy Skandalı: Mahkeme Belgeleri Şoke Edici İddiaları Ortaya Çıkardı

ABONE OL
28 Mart 2024 16:04
P. Diddy Skandalı: Mahkeme Belgeleri Şoke Edici İddiaları Ortaya Çıkardı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ünlü Rapçi P. Diddy Skandalı

Ünlü rapçi Sean John Combs, Puff Daddy veya P. Diddy olarak da bilinir. Son günlerde skandalıyla gündemde. Mahkeme belgeleri, basına sızdı ve içerisinde şoke edici iddialar bulunuyor.

Evlerine Baskınlar Düzenlendi

Diddy Combs’un evlerine bu hafta baskınlar düzenlendi. Evdeki çalışanlar ve iki oğlu sorgulandı. Evlerin baskın sonrası durumu adeta çöplüğü andırıyordu. Ünlü rapçi, tüm iddiaları reddetmeye devam etti.

Yung Miami ve Pembe Kokain İddiaları

Yung Miami’nin Diddy için pembe kokain taşıdığı ve aylık ücret aldığı iddiaları gündeme geldi. Diddy’nin reşit olmayan genç kızlarla ilişkileri olduğu belirtiliyor.

Sağlıklı Yaşam Koçu da İddialar Arasında

Seks işçisi olarak çalıştığı iddia edilen isimler arasında sağlıklı yaşam koçu Jade Ramey ve Daphne Joy da bulunuyor. Yung Miami’nin ‘pembe kokain’ taşıdığı iddiaları dikkat çekiyor.

Silahlı Saldırı ve Taciz Suçlamaları

Los Angeles’taki kayıt stüdyosunda silahlı saldırıya karıştıkları iddia edilen Jones, şiddetli suçlamalar yöneltiyor. Diddy ve oğlu Justin Combs’un adı skandala karıştı.

Ardı Ardına Gelen Taciz Suçlamaları

P. Diddy, çeşitli suçlamalarla karşı karşıya. Genç kıza uyuşturucu ve alkol verip tecavüz etmekle suçlanıyor. Ayrıca eski sevgilisi Cassie’nin suçlamaları da gündeme gelmişti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.