Hem Oyuncu Hem Yönetmen Olan Abdurrahman Tutar’dan Başarılı İşler!
  • Mizrak Haber
  • Magazin
  • Hem Oyuncu Hem Yönetmen Olan Abdurrahman Tutar’dan Başarılı İşler!

Hem Oyuncu Hem Yönetmen Olan Abdurrahman Tutar’dan Başarılı İşler!

ABONE OL
11 Mart 2022 15:51
Hem Oyuncu Hem Yönetmen Olan Abdurrahman Tutar’dan Başarılı İşler!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Abdurrahman Tutar henüz 27 yaşında büyük işler başarmış bir gençtir. Hem oyunculuk hem de yönetmenlik alanında son derece başarılı işlere imza atmıştır. Öncelikle Özel kurum ve tiyatro eğitimi kamplarına katılarak eğitimini ilerletmiştir. Daha sonrasında Adnan Menderes Üniversitesi’nde Yaratıcı Drama Eğitimini tamamlamıştır. Çanakkale Üniversitesi’nden de 2015 yılında mezun olmuştur.

Mesleki yaşamı boyunca amatör başlangıç yaparak profesyonel oyunculuğa geçiş yapmıştır. Aynı zamanda kendisi eğitim hayatım boyunca da hiç boş durmamıştır. Türkiye üzerinde en geniş tiyatro ve sanat topluluğunu da kurmayı başarmıştır. 2014 yılına geldiğinde de tiyatrosunun ismini Morris Tiyatro Sanat Topluluğu olarak çalışmalarına özel devam etmeyi tercih etmiştir.

Kendisini her mana yetiştiren ve farklı dizi, film ve tiyatrolarda yer alan önemli biridir. Her ne kadar genç olsa da oldukça donanımlı bilgi birikimiyle birlikte bugüne kadar gelmiş ve usta oyuncularla da çalışma fırsatı yakalamıştır.

Abdurrahman Tutar Oyunculuk Merakı Olan Herkese Eğitim Fırsatı Sunuyor!

Abdurrahman Tutar ne kadar iyi bir oyuncu ve yönetmen ise aynı zamanda oldukça iyi bir eğitmendir. Kendisi oyunculuk sevdası içerisinde olan yeni nesle harika bir eğitim fırsatı sunmayı da ihmal etmiyor. Yıllardır sektör üzerinden elde ettiği tecrübelerle birlikte sizlere de kazandırmaya devam ediyor. Oyunculuk kariyerine tiyatro ağırlıklı olarak devam ederek bu alanda çok iyi işler başarıyor.

Sosyal Medya Linkleri:
Facebook:
https://www.facebook.com/abdurrahmantutr/
İnstagram:
https://www.instagram.com/abdurrahmantutr/
Pinterest:
https://tr.pinterest.com/abdurrahmantutr/
Twitter:
https://twitter.com/abdurrahmantutr
Linkedin:
https://www.linkedin.com/in/abdurrahmantutr/

Bilgi Paneli:

https://g.co/kgs/RLMHc8

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.