Nuri Alço’nun Sağlık Durumu Güncellendi

Nuri Alço’nun Sağlık Durumu Güncellendi

ABONE OL
9 Nisan 2024 16:03
Nuri Alço’nun Sağlık Durumu Güncellendi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Nuri Alço Eskişehir Şehir Hastanesi’nde Tedavi Altında

Eskişehir’de 6 Nisan’da evinde rahatsızlanan ve özel bir hastaneye kaldırılan ünlü sanatçı Nuri Alço (73), 7 Nisan’da Eskişehir Şehir Hastanesi’ne sevk edilmişti. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Alço’nun sağlık durumu hakkında açıklamalarda bulundu.

Şehir Hastanesi Başhekimi Açıklama Yaptı

Eskişehir Şehir Hastanesi’nin Başhekimi Doç. Dr. Mustafa Sungur, Nuri Alço’nun son durumu hakkında bilgi verdi. Yapılan tetkikler sonucunda beyinde milimetrik kanlanma ve bazı rahatsızlıklar tespit edildiğini belirten Sungur, Alço’nun şu anda stabil bir durumda olduğunu ifade etti.

Stabil Durumda ve Tedavisi Devam Ediyor

Doç. Dr. Mustafa Sungur, Nuri Alço’nun güç kaybı veya konuşma probleminin olmadığını vurgulayarak, tedavisinin yoğun bakımda devam ettiğini söyledi. Alço’nun kalp rahatsızlıklarıyla ilgili daha önce operasyon geçirdiğini ve şu anda stabil bir durumda olduğunu belirtti.

Sungur, Alço’nun genel sağlık durumunun daha iyiye gittiğini ve şu aşamada hayati tehlikesinin bulunmadığını aktardı. Eşi Burcu Alço ise teşekkürlerini ileterek, Alço için duaların esirgenmemesini istedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.