Kadir İnanır Beyin Ameliyatı Geçirdi, Durumu İyileşiyor

Kadir İnanır Beyin Ameliyatı Geçirdi, Durumu İyileşiyor

ABONE OL
25 Mart 2024 16:04
Kadir İnanır Beyin Ameliyatı Geçirdi, Durumu İyileşiyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ünlü Oyuncu Kadir İnanır’ın Sağlık Durumu

Oyuncu Kadir İnanır, İstanbul Beykoz’daki evinde geçirdiği inme sonucu hastaneye kaldırıldı. 23 yıllık hayat arkadaşı Jülide Kural’ın acil müdahalesiyle Ümraniye Eğitim Araştırma Hastanesi’ne sevk edilen Kadir İnanır, beyin tomografisi ve MR’ı çekildikten sonra derhal operasyona alındı.

Operasyon ve Durumu

Başhekim Prof. Dr. Necdet Sağlam, Kadir İnanır’ın sağ tarafında felç geçirdiğini ve beyin besleyen ana damarda tıkanıklık tespit edildiğini belirtti. 2 saatlik bir operasyonla tıkalı damardaki pıhtı alındı ve beyne beslenme sağlandı. Şu anda durumu iyi olan Kadir İnanır entübe edilmiş bir şekilde yoğun bakımda ve 48 saat sonra uyandırılacak.

Jülide Kural’dan Açıklama

Kadir İnanır’ın hayat arkadaşı Jülide Kural, usta oyuncunun Instagram hesabından yayınladığı yazılı açıklamayla takipçilerine iyi haber verdi. Kural, tüm tetkik sonuçlarının olumlu olduğunu ve Kadir İnanır’ın uyandırılacağını duyurdu. Yoğun bakımda olumlu gelişmeler gözlemlendiğini ve doktorların özverili çabalarının sonucunu görmekten mutluluk duyduklarını belirtti.

Kadir İnanır’a destek olmak isteyen herkesin iyi dileklerinin kendisine ulaştığını vurgulayan Jülide Kural, sanatçının Anadolu’yu kalbinde taşıyan ve barışı görmeyi amaçlayan bir yurtsever olduğunu söyledi. Kadir İnanır’ın mücadeleci ruhuyla iyileşeceğine inandıklarını belirtti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.