Tuzla’da Motosiklet-TIR Kaza Sonucu Hayatını Kaybetti

Tuzla’da Motosiklet-TIR Kaza Sonucu Hayatını Kaybetti

ABONE OL
24 Mart 2024 16:03
Tuzla’da Motosiklet-TIR Kaza Sonucu Hayatını Kaybetti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kaza Sonrası Olaylar

Geçen ay Tuzla’da meydana gelen kaza, Ankara istikametine ilerleyen Gökhan Ünlü idaresindeki motosikletin TIR’ın çarpması sonucu gerçekleşti. Ancak kazaya karışan sürücüler, olay yerinde 5 dakika bekledikten sonra yollarına devam etti.

Olayın Gelişimi

Olayın ardından polis ve sağlık ekipleri ihbar üzerine olay yerine sevk edildi. Gökhan Ünlü kaza sonucu ağır yaralı olarak özel bir hastaneye kaldırıldı ancak maalesef hayatını kaybetti. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı ve Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı konuyu incelemeye aldı.

Şoförün İfadesi

Kaza sonrasında kamyonetin şoförü emniyette verdiği ifadede, kaza anını şu şekilde anlattı: “TEM üzerinde seyir halindeyken sol şeritte bir kişiyi fark ettim ve çarpma riskini önlemek için ani bir manevra yaparak sol şeride geçtim. Ardından çevredekilerin 112’yi araması üzerine, ambulans gelmeden olay yerinden ayrıldık.”

Son Durum

Gökhan Ünlü’nün kaza sonrası hayatını kaybettiği ve kanserle mücadelesini yendiği, son tetkiklerini yaptırmak için Karadağ’a gittiği öğrenildi. Olayla ilgili detaylı soruşturma devam ediyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.