Geri Halliwell Horner’ın Gerçek Yaşı Tartışma Konusu

Geri Halliwell Horner’ın Gerçek Yaşı Tartışma Konusu

ABONE OL
29 Mart 2024 16:03
Geri Halliwell Horner’ın Gerçek Yaşı Tartışma Konusu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Mel B’den Şaşırtan İddia: Geri Horner’ın Gerçek Yaşı Bilinmiyor!

Son zamanlarda kocası hakkında çıkan cinsel taciz iddialarıyla zor günler geçiren Geri Halliwell Horner hakkında ilginç bir iddia ortaya atıldı. Spice Girls grubundan eski arkadaşı Mel B, Geri Horner’ın gerçek yaşının bilinmediğini iddia etti.

Mel B’nin Açıklamaları

Mel B, eski grup arkadaşı olan Ginger Spice olarak tanınan Geri Halliwell’in 51 yaşında olmadığını iddia ederek yıllardır yaşını gizlediğini söyledi. Scary Spice lakaplı Mel B, Geri’nin pasaportunu hiç görmediğini ve dolayısıyla kaç yaşında olduğunu bilmediğini belirtti.

Mel B, Horner’ın 1972 doğumlu olduğuna inanmadığını ve yaş konusunda yalan söylemenin yanlış olduğunu vurgulayarak, insanların yaşlarını doğal bir şekilde kabul etmeleri gerektiğini savundu.

Spice Girls İle İlgili Diğer Detaylar

Aralık 2022’de Geri Halliwell Horner, 50. doğum gününü yıldızlarla dolu bir kutlamayla kutlamıştı. Ancak Mel B’nin iddialarına göre Geri, aslında ağustos ayında 50 yaşına girmiş ve doğum günü partisini eylül ayına ertelemişti.

Mel B, Spice Girls grubunun tekrar bir araya geleceğini ancak bu buluşmanın Glastonbury’de olmayacağını belirtti. Grup, 2019 yılında Victoria Beckham olmadan 13 günlük bir İngiltere turnesi yapmıştı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.