Uzun Ömürlü ve Tasarruflu “NMP Monoblok Santrifüj Pompa”

Uzun Ömürlü ve Tasarruflu “NMP Monoblok Santrifüj Pompa”

ABONE OL
12 Ocak 2022 15:36
Uzun Ömürlü ve Tasarruflu “NMP Monoblok Santrifüj Pompa”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Masdaf, NMP Monoblok Santrifüj Pompa” ile su ve endüstriyel sıvıların taşınmasında; enerjiden tasarruf, işletmede kolaylık ve uzun süreli kullanım avantajı sunuyor.

 

Yarım asra yaklaşan köklü geçmişiyle Türkiye’de pompa sektörünün öncü markası olan Masdaf, güvenilir ve tasarruflu akışkan teknolojileriyle sektörde fark yaratmaya devam ediyor.

Güçlü konstrüksiyon özelliği

Masdaf, gövde ve çarkları AISI 316 paslanmaz çelik sacdan imal edilen “NMP Monoblok Santrifüj Pompa” ile; ısıtma, soğutma ve havalandırma sistemlerinde sıvı transferinde, binalarda su transferinde, sulama sistemlerinde, yıkama ve ters yıkama OEM proses ısıtma ve soğutmada, az ve orta agresif akışkanların transferinde, su arıtma ve su filtreleme (Reverse Osmosis) sistemlerinde; su kaynaklarının etkin bir şekilde kullanılmasına katkı sağlayarak, iklim kriziyle mücadelede önemli rol oynuyor.

3 – 200 m³/h debi , 10 – 70 mss basınç gibi geniş bir çalışma aralığına sahip olan NMP Monoblok Santrifüj Pompalar, -20 °C ile + 100 °C sıvı sıcaklık aralığında ve akışkana göre farklı mekanik salmastra opsiyonları ile çalışabiliyor.

Hafif ve kompakt tasarım 

Hafif ve kompakt tasarımı sayesinde az yer kaplayan NMP Monoblok Santrifüj Pompalarsessiz çalışma özelliğiyle de işletmelerde yüksek konfor sunuyor.

Kolay müdahale imkânı

Back-pull out özelliği, emme ve basma hatlarını bozmadan, çark ve salmastraya kolayca erişim imkânı sunarak, olası bir acil durum karşısında mekanik salmastranın hızlı ve kolay bir şekilde değiştirilmesine olanak sağlıyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.