Merkezi Olmayan Wolf DAO!

Merkezi Olmayan Wolf DAO!

ABONE OL
11 Ocak 2022 15:25
Merkezi Olmayan Wolf DAO!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kripto para dünyasında her coin merkeziyetsiz diye bir durum yoktur. Ancak çoğu da merkeziyetsiz coinlerdir. Tabi ki de herkes gibi bizlerde merkezi olmayan bir memeyi seviyoruz demek doğru olacaktır! Özellikle de The Wolf Coin – https://thewolf.digital de bunların başında gelenlerden biridir. Wolf DAO üzerinden katılım sağlayarak küresel anlamda blok zinciri ve kripto yatırımlarını zevkli bir hale getirmeye devam ediyor. Üstelik fikirlerini paylaşarak çeşitli platformlarda sohbetler gerçekleştiriyor. Kısacası The Wolf Coin kripto para dünyası üzerinde her şeyi alt üst etmek için son derece iyi bir ilerleyişe sahip görünüyor.

Bu alt üst etme işlemi bir kaos olarak düşünülmemeli. Hasar görmüş dünya üzerinde enflasyonla başa baş mücadele etmektedir. The Wolf Coin’in en önemli özelliklerinden biri de DAO konsepti çerçevesinde gelişimlerini sağlamış olmasıdır. Bu kısacası Kurt’un tek bir kurum veya grup tarafından kontrol edilmediğinin de bir kanıtıdır. Bunun dışında çeşitli bilgisayarlar, ağlar ve düğümler arasında bölünmelerle birlikte kullanımı söz konusudur. Bu durum genel olarak standart para birim işlemleri için mevcut olmayan gizlilik ve güvenlik noktasında son derece yardımcı olan bir sistem sunuyor.

The Wolf Coin ($Alpha) sahiplerine güzel bir öneri! Uyurken dahi pasif bir Dogecoin geliri almalarını garanti edilir. Wolf aynı zamanda piyasa üzerinde yeni çıkacak olan oyna ve kazan oyunları üzerinde bir para biriktirme ve kazanma sistemi olacaktır. Dünya gelişiyor ve metaverse dünyası da şu an hiç beklenmedik bir hal almış durumda. Bu gelişmeler ışığında, The Wolf topluluğu metaverse üzerinde yükselip parlayacağı kesin gibi görünmekte!

Twitter: https://twitter.com/The_Wolf_Dao

Telegram: https://t.me/The_Wolf_World

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.