İstanbul Fatih’te Sosyal Medya Paylaşımı Cinayete Dönüştü

İstanbul Fatih’te Sosyal Medya Paylaşımı Cinayete Dönüştü

ABONE OL
12 Nisan 2024 15:03
İstanbul Fatih’te Sosyal Medya Paylaşımı Cinayete Dönüştü
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Özbekistanlı Genç Sosyal Medyada Can Verdi

İstanbul’un Fatih ilçesinde yaşanan trajik olayda, Özbekistanlı Sardor Gabborov tabancayla çektiği bir videoyu paylaşmak isterken hayatını kaybetti. Ev arkadaşı tarafından kazara vurulan Gabborov’un ölümü, sosyal medyada silahla yapılan tehlikeli paylaşımların vahametini bir kez daha gözler önüne serdi.

Olayın Detayları

Olay, 9 Nisan Salı günü İstanbul’un Nişanca Mahallesi’nde bulunan bir apartmanda meydana geldi. Gabborov, evde bulunan tabancayla video çekmek istedi ve silahın şarjörünü masaya koyarak dikkatsizce davrandı. Silahı alan ev arkadaşı Ubaydullo Rakhmatılloev, kazara tetiğe basarak Gabborov’u başından vurdu. Olayın ardından polis ve sağlık ekipleri sevk edildi ancak Gabborov kurtarılamadı.

İfade ve Tutuklama

Rakhmatılloev ifadesinde olayın kaza olduğunu belirtirken, kendi sosyal medya hesabında da benzer tehlikeli paylaşımlar yaptığı ortaya çıktı. Cinayeti işleyen Rakhmatılloev, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olayın şokunu yaşayan mahalle sakinleri ise yaşananları “anlaşılmaz” ve “şaşırtıcı” olarak nitelendirdi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.