İstanbul’da Bombalı Saldırı Hazırlığındaki Şüpheliler Yakalandı
  • Mizrak Haber
  • Gündem
  • İstanbul’da Bombalı Saldırı Hazırlığındaki Şüpheliler Yakalandı

İstanbul’da Bombalı Saldırı Hazırlığındaki Şüpheliler Yakalandı

ABONE OL
29 Nisan 2024 15:10
İstanbul’da Bombalı Saldırı Hazırlığındaki Şüpheliler Yakalandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İçişleri Bakanı: IŞİD Bağlantılı Şahıslar Gözaltına Alındı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, terör örgütü IŞİD’e yönelik düzenlenen operasyonda IŞİD bağlantılı olduğu tespit edilen şahısların İstanbul Beykoz’da yakalandığını duyurdu.

Detaylar

K.A. ve M.H.’nin Yakalanması: Operasyonda, bomba yapım konusunda bilgi sahibi olduğu belirlenen K.A. ile aynı işyerinde kalan M.H. İstanbul Beykoz’da yakalandı. K.A.’nın bombalı saldırı hazırlığında olduğu ortaya çıktı.

Kimyasal Maddelerin Ele Geçirilmesi: İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, bombalı saldırı eylemi hazırlığında olan K.A.’nın kimyasal maddelerle patlamanın etkisini test ettiğini belirledi. Ele geçirilen kimyasal maddeler büyük çapta patlamaya neden olabilecek nitelikteydi.

Gözaltına Alınan Diğer Şahıslar: Yakalanan K.A. ve M.H. ile bağlantılı olduğu belirlenen A.A., İ.İ., Y.A., A.B., I.B. ve Ö.K. da gözaltına alındı. Operasyon kapsamında bomba yapımında kullanılan çok miktarda malzemeye el konuldu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.