Şehit Piyade Uzman Çavuş Hikmet Aslan’ın Cenaze Töreni Değirmenli’de Düzenlendi
  • Mizrak Haber
  • Gündem
  • Şehit Piyade Uzman Çavuş Hikmet Aslan’ın Cenaze Töreni Değirmenli’de Düzenlendi

Şehit Piyade Uzman Çavuş Hikmet Aslan’ın Cenaze Töreni Değirmenli’de Düzenlendi

ABONE OL
10 Nisan 2024 15:04
Şehit Piyade Uzman Çavuş Hikmet Aslan’ın Cenaze Töreni Değirmenli’de Düzenlendi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Şehidin Naaşı Ailesinin Evine Götürüldü

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi morgundan alınan Piyade Uzman Çavuş Hikmet Aslan’ın naaşı, merkeze bağlı Değirmenli beldesindeki ailesinin evine götürüldü. Helallik alınmasının ardından belde meydanında cenaze töreni düzenlendi.

Ailesi ve Yakınları Gözyaşı İçinde

Şehidin tabutuna sarılan baba İdris, anne Gülbahar ve eşi Kübra Aslan, gözyaşı döktü. Kübra Aslan, bir yaşındaki kızı Ruveyda’ya babasının fotoğrafını göstererek duygularını paylaştı.

İl Müftüsü’nün Kıldırdığı Namazla Toprağa Verildi

Öğle vakti İl Müftüsü Osman Ayas’ın kıldırdığı cenaze namazının ardından şehidin naaşı belde mezarlığında toprağa verildi. Törene katılanlar, “Şehitler ölmez vatan bölünmez” sloganı eşliğinde tekbir getirdi.

Katılımcılar Arasında Birçok Yetkili ve Vatandaşlar

Cenaze törenine şehidin ailesi ve yakınlarının yanı sıra Milli Savunma Bakan Yardımcısı Alpaslan Kavaklıoğlu, Niğde Valisi Cahit Çelik, AK Parti Niğde Milletvekili Cevahir Uzkurt, MHP Niğde Milletvekili Cumali İnce, Kara Kuvvetleri Komutanlığı Lojistik Kurmay Başkanı Tuğgeneral Veli Doğan, CHP Genel Başkan Yardımcısı Erhan Adem gibi birçok yetkili ve vatandaş da katıldı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.