HEM FENOMEN, HEM DE YAZAR YAĞMUR PARLAK

HEM FENOMEN, HEM DE YAZAR YAĞMUR PARLAK

ABONE OL
4 Eylül 2020 21:02
HEM FENOMEN, HEM DE YAZAR YAĞMUR PARLAK
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Gençler tarafından severek takip edilen ve bu aralar hızlı bir yükselişle öne çıkan fenomenler arasında yağmur parlak var.

Sosyal medyayı her yerden aktif olarak kullanan yağmur’un yıldızı tiktokla parladı. Çok hızlı bir şekilde yükselen yağmur parlak eğer başarmak istersen her şey mümkün dedi…

Aktif ve eğlenceli bir yapısı olduğunu söyleyen yağmur parlak, Erkenci kuş dizisinde rol almış, youtube dizisi yapmış. Kliplerde rol almış. Boş zamanlarında ise modellik yapıyormuş. Aktif olmayı eğlenceli olmayı çok seviyorum.

Ve gençlere tavsiyem; aşırı yoğun ve koşturmacalı bir tempoda çalışıyorum ama bunu seviyorum gençler olabildikleri kadar aktif olsunlar her istediklerini yapsınlar gençken her şeye gücümüz var dedi.
Peki kimdir yağmur parlak?
Aslen samsunlu, istanbul doğumlu. 8 Kasım 1996 (24 yaşında).  Müziği ve dansı çok seven.  Ama hep sözelci bir yanı olduğunu söyleyen yağmur parlak bu yönünü göstermek için iki tane kitap yazmış. İlk kitabı “en önemlisi sensin” satışta. İkinci kitabı 42 saat ise yakında hayranlarıyla ve okuyucuyla buluşacak.
İlk kitabı; https://www.dr.com.tr/Kitap/En-Onemlisi-Sensin/Edebiyat/Roman/Turkiye-Roman/urunno=0001849301001?gclsrc=aw.ds&&gclid=Cj0KCQjwhb36BRCfARIsAKcXh6FgOv8gp-HsOCtWwY0JjU4-ocdcgffJ7f3469Pcs9XIwVuA7K5k8OQaAqJTEALw_wcB

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.