Çocuk Ortodonti Tedavisi

Çocuk Ortodonti Tedavisi

ABONE OL
6 Eylül 2020 20:40
Çocuk Ortodonti Tedavisi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ortodonti tedavileri genellikle ergenlik dönemlerinde yapılmaktadır. Çünkü ağız, diş ve çene yapısında oluşan kemik ve kas sorunları gelişim döneminde kendini göstermektedir. Ve henüz iskelet sistemi gelişmemiş olan çocuklarda yapılan Ortodonti tedavi yöntemler ile bu alanlarda oluşan bozukluk ve hatalar düzeltilebilmektedir.

Çocuklarda, özellikle gelişim dönemlerinde en sık rastlanılan Ortodonti sorunlarının başında diş yapılarında var olan bozukluklar gelmektedir. Çapraşık ve düzensiz diş yapıları aslında ilk etapta önemli bir estetik kaygı gibi görünse de aslında ileriki dönemlerde ağız ve diş sağlığı açısından birçok problemin de habercisi olmaktadır. Eğer çocukluk dönemlerinde ortaya çıkan diş yapısındaki bozukluklar bir Ortodonti uzmanı yardımcı ile tedavi edilmezse bu durum sonrasında bazı diş eti hastalıklarına, çene eklem problemlerine, çiğneme sorunlarına ve hatta ileti düzeyde konuşma problemlerine dahi neden olabilmektedir. Bu nedenle özellikle ergenlik dönemlerinde yeni baş gösteren tüm diş bozuklukları için mutlaka bir Ortodonti uzmanına başvurmalı ve bu alanda kullanılan en yaygın tedavi yöntemi olan diş teli uygulamaları ile önlemlerinizi almalısınız.

Bursa Ortodonti Hizmeti

Bursa ortodonti uzmanı Dr. Bircan Bektaş hem çocuk hem de yetişkin Ortodonti tedavileri alanında çalışmaktadır. Sizlerde kendisine ulaşabilmek için Dr Bursa ortodontist web sayfasına giriş yapabilirsiniz. oldukça steril ve modern bir klinikte hizmet veren Bursa ortodonti uzmanı hem çocuklarınızı hem de kendinizi emanet edebilirsiniz.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.