Schneider Electric, Hyatt Centric Jumeirah Dubai’yi Bina Yönetim Sistemi ile Donattı
  • Mizrak Haber
  • Dünya
  • Schneider Electric, Hyatt Centric Jumeirah Dubai’yi Bina Yönetim Sistemi ile Donattı

Schneider Electric, Hyatt Centric Jumeirah Dubai’yi Bina Yönetim Sistemi ile Donattı

ABONE OL
15 Aralık 2021 11:31
Schneider Electric, Hyatt Centric Jumeirah Dubai’yi Bina Yönetim Sistemi ile Donattı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Enerji yönetimi ve otomasyonun dijital dönüşümüne önderlik eden ve Corporate Knights tarafından 2021 yılında Dünyanın En Sürdürülebilir Şirketi seçilen Schneider Electric, Hyatt Centric Jumeirah Dubai’yi tüm bir bina yönetim sistemi ile donattı. Schneider Electric EcoStruxure Building Operation 3.0 çözümü otele, kritik bina alt sistemlerini kontrol eden ve izleyen birleşik bir bina yönetim sistemi ve konuk odası yönetim sistemi sunuyor. Bu çözüm, binanın toplam enerji tüketiminin azaltılması ve otelin karbon emisyonlarının indirilmesine yardımcı olacak ve işletme bakım maliyetlerini de düşürecek. EcoStruxure Building Operation 3.0 çözümü doluluk yönetimi ve otel rezervasyon sistemi entegrasyonuyla birlikte HVAC kontrolleri gerçekleştirerek olağanüstü konuk konforu ve memnuniyeti sağlanmasına odaklanmaktadır.

EcoStruxure Building Operation, dijitalleştirme ve büyük verilerden yararlanırken hem Schneider Electric hem de üçüncü taraf enerji, aydınlatma, HVAC, yangın güvenliği, güvenlik ve işyeri yönetim sistemlerinden güvenli veri alışverişini kolaylaştırıyor. Schneider Electric’in IP özellikli yazılımı ve donanımlarıı, cihazların, diğer bina sistemlerinin ve bulut hizmetlerinin kolay entegrasyonuyla tüm bina ekosistemini kapsayarak küçük binalardan büyük ve karmaşık çok tesisli işletmelere kadar her türlü binanın ihtiyaç duyduğu performans ve veri işlem hacmini sunuyor.

Hyatt Hotels Corporation tarafından yönetilen ve Jumeirah 1 District, La Mer Waterfront Beach bölgesinde bulunan beş yıldızlı otel, yerin üstünde 7 kat ve 2 bodrum katından oluşuyor ve toplam 22.176 m² alanda 173 konuk odasına sahip.

Hyatt Centric Jumeirah Dubai Otel Müdürü Britta Leick-Milde şunları söyledi: “Bu kritik dönemde hepimiz çevresel ayak izimizin ölçülebilir olması ve azalmasını sağlamak zorundayız. Enerji kullanımına dair tüm parametreler için üstün verimlilik ve kontrol sağlayan bir araca sahip olduğumuz için son derece memnunuz. Bu araç sayesinde Hyatt Centric Jumeirah Dubai olarak konuk konforu ve güvenliğinden ödün vermeden çevresel etkimizi azaltabileceğiz”.

EcoStruxure Building Operation 3.0 yazılımına ek olarak her odaya bir RP-C kontrolör, valf aktüatörleri ve birer TC907 termostat monte edilecek. Bu donanım EcoStruxure Building Operation 3.0’e bağlanarak odanın elektrik kurulumu ve enerji kullanımına dair tam bir görüş alanı sağlanacak.

Schneider Electric Körfez Ülkeleri Dijital Enerjiden Sorumlu Başkan Yardımcısı Wael Abu-Zaitoun şöyle konuştu: “Bu bina Dubai’nin Jumeirah bölgesinde turizmi yeniden tanımlayacak özel bir binadır. Biz de binanın bakım ve yönetimini dijitalleştirecek bu çözüme katkıda bulunmaktan gurur duyuyoruz. Otelin operasyon ekibi üründe kullanılan enerjiyi azaltarak Hyatt Centric Jumeirah Dubai’yi daha çevreci ve yeşil hale getirebilecek.”

Schneider Electric Hakkında

Schneider’ın amacı herkesin enerji ve kaynaklardan en iyi şekilde faydalanmasına yardımcı olmak, süreçleri ve sürdürülebilirliği ilişkilendirmektir. Schneider Electric’te biz buna Life Is On diyoruz.

Misyonumuz Sürdürülebilirlik ve Verimlilikte dijital iş ortağınız olmaktır.

Dijital dönüşümü teşvik etmek amacıyla kullanım döngüsünün tamamında dünya lideri süreç ve enerji teknolojilerini, uç nokta – bulut bağlantı ürünlerini, kontrolleri, yazılım ve hizmetleri entegre ediyor; evler, binalar, veri merkezleri, altyapı ve sektörlerde entegre şirket yönetimini mümkün kılıyoruz.

Global şirketler arasında en yerel olanıyız. Anlamlı Hedefler, Katılım ve Yetkilendirme değerlerimizi paylaşanlarla işbirliği içinde açık standartları ve ortaklık ekosistemlerini savunuyoruz.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.