Putin, Seçim Sonrası Vatandaşlara Seslendi: Ukrayna ve Rus Ordusu Üzerine Açıklamalar
  • Mizrak Haber
  • Dünya
  • Putin, Seçim Sonrası Vatandaşlara Seslendi: Ukrayna ve Rus Ordusu Üzerine Açıklamalar

Putin, Seçim Sonrası Vatandaşlara Seslendi: Ukrayna ve Rus Ordusu Üzerine Açıklamalar

ABONE OL
18 Mart 2024 12:04
Putin, Seçim Sonrası Vatandaşlara Seslendi: Ukrayna ve Rus Ordusu Üzerine Açıklamalar
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Putin, Seçim Karargahından Vatandaşlara Teşekkür Etti

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, devlet başkanlığı seçimlerinin sona ermesinin ardından seçim karargahından vatandaşlara seslendi. Putin, halka seçime katılım için teşekkür ederken, Ukrayna’da bulunan Rus ordusuna özellikle teşekkürlerini vurguladı.

Putin’den Rus Ordusu ve Dini Çeşitlilik Açıklamaları

Putin, yeni dönemde Rus ordusunun yeteneklerini güçlendirmenin gerekliliğini vurgulayarak, tüm halkın dini inanç ve etnik kökene bakılmaksızın kendilerini tek bir Rus ailesi gibi hissettiğini belirtti. Bu birliğin ileriye doğru hareketin en önemli koşulu olduğunu altını çizdi.

Putin’den Navalnıy ve Ukrayna Açıklamaları

Putin, hapishanede ölen Rus muhalif Aleksey Navalnıy’ın durumunu “üzücü olay” olarak nitelendirirken, Ukrayna’da “sıhhi bölge” oluşturulabileceğini belirtti. Putin, Ukrayna Silahlı Kuvvetleri’nin sınır bölgesine yoğunlaştırdığı güçlerle ilgili de açıklamalarda bulundu.

Putin’den Barış Mesajı ve NATO Açıklamaları

Putin, barış görüşmelerinden yana olduklarını vurgulayarak, Rusya ile NATO arasında çatışmanın Üçüncü Dünya Savaşı’na neden olabileceği uyarısında bulundu. Aynı zamanda, yeni yönetimde olası değişiklikler için zamanlarının olduğunu ifade etti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.