The Elder Scrolls 6’nin videosu sızdırıldı

The Elder Scrolls 6’nin videosu sızdırıldı

ABONE OL
23 Şubat 2021 13:13
The Elder Scrolls 6’nin videosu sızdırıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

The Elder Scrolls 6 için Reddit’te paylaşılan ve yalnızca 9 saniye uzunluğunda olan video, aslına bakarsanız pek bir şey ifade etmiyor. Başlıkta, “The Elder Scrolls 6 harita testi olabilir” ibaresine yer verilmiş ve gerek görsellik, gerekse de oyunun muhtemel akışı hakkında bilgi verdiğini söylemek biraz güç.

Bu video hakkında Bethesda’dan yapılan bir açıklama olmadığını da belirtelim. Büyük şirketler, genellikle bu tip sızıntılar hakkında kolay kolay yorum yapmaz ve “Söylentiler üzerine yorum yapmayı doğru bulmuyoruz” düşüncesini savunurlar.

TES 6, 10 Haziran 2018 tarihinde yayınlanan teaser ile oyuncuları selamlamıştı. Bethesda Softworks tarafından geliştirilen aksiyon RPG oyunu hakkında henüz detaylı bilgiler ve videolar bulunmuyor.
Todd Howard ve Pete Hines’ın yaptığı kısa açıklamalar, henüz geliştirilme aşamasında olan oyunun çıkışı için uzun bir yolun daha olduğu ve oyuncuların da TES 6’ya kavuşmak için sabırlı olmaları gerektiği yönünde.

Öte yandan, bildiğiniz gibi yakın zamanda Microsoft, Bethesda’yı da elinde bulunduran ZeniMax Media’yı bünyesine katmak için harekete geçmişti. Bu girişimin başarıyla tamamlanmasının ardından da pek çok oyunun Microsoft platformlarına özel olarak hazırlanabileceği konuşulmuştu. Evet, The Elder Scrolls oyunlarının da yalnızca Xbox ve PC’ye özel olup, Sony ve Nintendo platformlarını es geçebileceği tartışılıyor. Yine de, milyonlarca oyuncusu olan bir seri için böyle bir karar doğru olur mu, bu da ayrı bir tartışma konusu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.