Trendyol Süper Lig Ekibi Yılport Samsunspor’dan Markus Gisdol’dan Önemli Açıklamalar
  • Mizrak Haber
  • Spor
  • Trendyol Süper Lig Ekibi Yılport Samsunspor’dan Markus Gisdol’dan Önemli Açıklamalar

Trendyol Süper Lig Ekibi Yılport Samsunspor’dan Markus Gisdol’dan Önemli Açıklamalar

ABONE OL
3 Nisan 2024 18:03
Trendyol Süper Lig Ekibi Yılport Samsunspor’dan Markus Gisdol’dan Önemli Açıklamalar
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Milli Aranın Ardından Siltaş Yapı Pendikspor Maçı Değerlendirmesi

Yılport Samsunspor Teknik Direktörü Markus Gisdol, Nuri Asan Tesisleri’nde düzenlediği basın toplantısında, yarın sahalarında oynayacakları Siltaş Yapı Pendikspor maçı hakkında açıklamalarda bulundu. Milli ara nedeniyle 3 hafta maç oynamadıklarını hatırlatan Gisdol, bu sürecin takım için bir birlik ve hazırlık dönemi olduğunu vurguladı.

Önemli Eksikler ve Hazırlık Süreci

Gisdol, milli ara sürecinde sadece Okan Kocuk, Marius Mouandilmadji ve sakatlığı devam eden Lubomir Satka’dan yoksun kaldıklarını belirtti. Satka’nın sezonu kapatan bir sakatlık yaşadığını ancak takımda yerine oynayabilecek kaliteli oyuncuların bulunduğunu ifade etti.

Pendikspor Maçına Hazırlık

Gisdol, Siltaş Yapı Pendikspor maçına çok iyi hazırlandıklarını vurgulayarak, rakiplerinin ligin ikinci yarısında iyi sonuçlar alarak ilk 10 içine girdiğini söyledi. Pendikspor’un transferlerle güçlendiğine dikkat çeken Gisdol, maçın zor geçeceğini dile getirdi.

Her Maçı Kazanma Hedefi

Her maçı kazanma hedefiyle hareket ettiklerini belirten Gisdol, düşme hattında bulunan takımların aldığı sonuçlara değil kendi performanslarına odaklandıklarını belirtti. Ligde kalmak için en az 11 galibiyet almaları gerektiğini söyleyen teknik direktör, takımının her maça galibiyet için çıktığını vurguladı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.