Ruben Amorim Liverpool ile Anlaşma Yalanladı: Klopp’un Yerine Geçme İhtimali
  • Mizrak Haber
  • Spor
  • Ruben Amorim Liverpool ile Anlaşma Yalanladı: Klopp’un Yerine Geçme İhtimali

Ruben Amorim Liverpool ile Anlaşma Yalanladı: Klopp’un Yerine Geçme İhtimali

ABONE OL
11 Nisan 2024 18:03
Ruben Amorim Liverpool ile Anlaşma Yalanladı: Klopp’un Yerine Geçme İhtimali
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ruben Amorim, Liverpool ile İlgili İddiaları Yalanladı

Portekizli teknik direktör Ruben Amorim, Liverpool’un başına geçmek için anlaşmaya vardığı yönündeki iddiaları yalanladı. Amorim, Jurgen Klopp’un yerine geçme ihtimali konusunda kulüple herhangi bir görüşme yapmadığını ve bu tür spekülasyonların gerçeği yansıtmadığını belirtti.

Amorim’in Geleceği Belirsiz

39 yaşındaki Ruben Amorim, Avrupa futbolunda en iyi genç teknik direktörlerden biri olarak kabul ediliyor. Sporting’de başarılı bir performans sergileyen Amorim, Klopp’un yerine geçecek en önemli adaylar arasında gösteriliyordu. Ancak Amorim, Liverpool’a transfer olacağı yönündeki iddiaları reddederek Sporting’e bağlılığını vurguladı.

Amorim’in Tazminatı 12,8 Milyon Sterlin

Ruben Amorim’in Sporting’le 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor ve Liverpool’un onu transfer etmek istemesi durumunda 12,8 milyon sterlinlik serbest kalma bedeli ödemesi gerekebilir. Geçmişte Silas’tan görevi devralan Amorim, Sporting’i Primeira Liga şampiyonluğuna taşıdı ve bu sezon da başarılı performansını sürdürüyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.