Okul ve Spor Hayatında Başarılarıyla Parlayan Teknik Direktör: Okan Buruk
  • Mizrak Haber
  • Spor
  • Okul ve Spor Hayatında Başarılarıyla Parlayan Teknik Direktör: Okan Buruk

Okul ve Spor Hayatında Başarılarıyla Parlayan Teknik Direktör: Okan Buruk

ABONE OL
1 Nisan 2024 18:03
Okul ve Spor Hayatında Başarılarıyla Parlayan Teknik Direktör: Okan Buruk
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Galatasaray, Hatayspor Karşısında Üst Üste Galibiyet Serisini Uzatma Peşinde

Galatasaray, Süper Lig’in 31. haftasında kendi evinde Hatayspor’la karşılaşacak. Teknik Direktör Okan Buruk, iç sahada arka arkaya kazanma serisini sürdürmeye odaklanmış durumda. Buruk’un yönetimindeki Galatasaray, Süper Lig’de başarılı bir sezon geçiriyor.

Süper Lig’de Puan Rekorunu Kırdı

Galatasaray, 30 maç sonunda 26 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 mağlubiyet alarak 81 puana ulaştı ve bir sezonda en çok puan toplayan takım unvanını elde etti. Bu başarıyla Okan Buruk liderliğindeki Galatasaray, lig tarihinde iz bırakan bir performans sergiliyor.

Rekorlarla Dolu Sezon

Galatasaray, Okan Buruk yönetiminde eşine az rastlanır bir galibiyet serisi elde etti. Geçen sezonun 12. ile 25. haftaları arasında 14 karşılaşmayı kazanarak, 63 yıllık Beşiktaş rekorunu kırdı. Ayrıca, Buruk’un 17 maçlık galibiyet serisiyle en başarılı Türk teknik direktör unvanına sahip oldu.

En Kısa Sürede 50 Galibiyete Ulaşan Teknik Direktör

Okan Buruk, Galatasaray’ın başında en hızlı 50 galibiyete ulaşan teknik direktör unvanını elde etti. Geçen sezon 36 maçta 28 galibiyet alırken, bu sezon 30. hafta itibarıyla 26 galibiyetle bu başarıya imza attı.

Türk Futbol Tarihinde Eşsiz Başarı

Okan Buruk, futbolcu ve teknik direktör olarak Türk futbol tarihinde önemli bir yere sahip. 7 şampiyonluk yaşadığı futbolculuk kariyerinin ardından 2 şampiyonlukla teknik direktörlük kariyerine damga vuran Buruk, üç farklı takımı şampiyon yapma başarısı gösteren nadir isimlerden biri olarak öne çıkıyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.