İspanya, Şampiyonlar Ligi Maçları İçin Güvenlik Önlemlerini Arttırıyor
  • Mizrak Haber
  • Spor
  • İspanya, Şampiyonlar Ligi Maçları İçin Güvenlik Önlemlerini Arttırıyor

İspanya, Şampiyonlar Ligi Maçları İçin Güvenlik Önlemlerini Arttırıyor

ABONE OL
9 Nisan 2024 18:02
İspanya, Şampiyonlar Ligi Maçları İçin Güvenlik Önlemlerini Arttırıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İçişleri Bakanlığı IŞİD Tehdidi Sonrası Sükunet Çağrısı Yaptı

İspanya İçişleri Bakanlığı, Madrid’de oynanacak Şampiyonlar Ligi maçlarına yönelik IŞİD tehdidi nedeniyle sükunet çağrısında bulundu. Emniyet güçleri, güvenliği arttırırken tüm alarm ve müdahale sistemlerini harekete geçirdi.

Yüksek Güvenlik Önlemleri Alınıyor

Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde Arsenal-Bayern Münih ve Real Madrid-Manchester City maçları bugün, Atletico Madrid-Borussia Dortmund ve Paris Saint Germain-Barcelona karşılaşmaları ise yarın oynanacak. İçişleri Bakanlığı, terör tehdidine karşı önlem olarak güvenlik güçlerini harekete geçirdi.

Binlerce Güvenlik Görevlisi Görevlendirildi

Madrid Belediye Polisi’ne ek olarak Ulusal Polis ve Guardia Civil’den 2 binden fazla ajan, maç etkinliklerinin sorunsuz geçmesi için operasyonel konuşlandırmaya dahil edildi. Devlet güvenlik güçleri tüm erken uyarı ve koruma sistemleriyle hazır durumda bulunuyor.

İspanyol Vatandaşlarının Güvenliği Ön Planda

İçişleri Bakanlığı, Hükümet ve güvenlik güçlerinin, hem spor etkinliklerinin katılımcılarının hem de İspanyol vatandaşlarının güvenliğini sağlamak için gerekli önlemleri aldığını vurguladı. Madrid’deki hükümet temsilcisi, takviye edilen düzenlemelerin güvenlik açısından gereken seviyede olduğunu belirtti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.