Galatasaray, Süper Kupa Maçına Fenerbahçe’nin En İyi Takımıyla Hazırlanıyor
  • Mizrak Haber
  • Spor
  • Galatasaray, Süper Kupa Maçına Fenerbahçe’nin En İyi Takımıyla Hazırlanıyor

Galatasaray, Süper Kupa Maçına Fenerbahçe’nin En İyi Takımıyla Hazırlanıyor

ABONE OL
6 Nisan 2024 18:02
Galatasaray, Süper Kupa Maçına Fenerbahçe’nin En İyi Takımıyla Hazırlanıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Fenerbahçe’nin U19 Takımı Blöf Mü Yapıyor?

Galatasaray, Süper Kupa maçına Fenerbahçe’nin en iyi takımıyla karşılaşacak gibi hazırlıklarına devam ediyor. Hem teknik heyet hem de yönetim, sarı-lacivertli rakiplerinin sahaya U19 Takımı ile çıkma kararının bir blöften ibaret olabileceği ihtimaline göre hazırlanıyor.

Okan Buruk Formda Futbolcularıyla Hazırlanıyor

Florya’dan gelen bilgilere göre Okan Buruk, en formda futbolcularını, sanki sezonun en önemli maçına çıkacakmış gibi Süper Kupa’ya hazırlıyor.

Özbek’in Karşı Çıkışı

Yöneticilerin “U19 Takımı’nı da Şanlıurfa’ya götürelim” teklifine başkan Dursun Özbek şiddetle karşı çıkıyor. Özbek’in, “İyi niyetli olmayana iyi niyet neden gösterelim? Nasıl bir planlama yaptıklarından, ne düşündüklerinden emin olamayız. Çok dikkat etmeliyiz. Tartışmalardan uzak durmalıyız” dediği bildiriliyor.

Galatasaray’ın Yol Haritası

Şanlıurfa’ya tüm futbolcular götürülecek. Yönetim tam kadro olarak orada olacak. Şanlıurfa’daki depremzedelerle ilgili organizasyonlar düzenlenecek. Maçtan önce ve sonra, biri cumhuriyetin 100. yılı diğeri de Süper Kupa şampiyonluğuna yönelik tişört giyilecek. Rakipten ya da tribünlerden gelmesi olası provokasyonlara yanıt verilmeyecek. Yönetim daha önce belirlenen şampiyonluk primini futbolculara dağıtılacak.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.