The Bear Dizisi Hızla Yükseliyor: Dördüncü Sezon Yolda

The Bear Dizisi Hızla Yükseliyor: Dördüncü Sezon Yolda

ABONE OL
16 Mart 2024 16:02
The Bear Dizisi Hızla Yükseliyor: Dördüncü Sezon Yolda
0

BEĞENDİM

ABONE OL

The Bear, Restoran ve Mutfak Hayatını Konu Alan Popüler Dizi

The Bear, restoran ve mutfak hayatını odağına alan bir dizi olarak kısa sürede tüm dünyada beğeniyle takip edilmeye başladı.

Dizi, Dördüncü Sezon Çekimlerine Başladı

The Bear, Haziran 2023’te ikinci sezonunu yayınladıktan sonra ara vererek yeni sezon çalışmalarına başladı. Ancak sevindirici bir haber daha var; dizinin dördüncü sezonu da şimdiden çekilmeye başlandı.

Oyuncu Kadrosunun Popülaritesi Nedeniyle Çekim Programında Değişiklik

Alışılmışın dışındaki çekim programının nedeni ise, dizideki performanslarıyla Hollywood’da popüler hale gelen oyuncu kadrosunun diğer çalışmalarıyla çakışmasının istenmemesi.

The Bear’ın Başarısı ve Ödüller

The Bear, 2022’de yayınlandığından bu yana izleyicilerin ve eleştirmenlerin beğenisini kazandı. Emmy Ödülleri’ne damga vuran ilk sezonun ardından, dizi üçüncü sezon için hazırlanırken dördüncü sezon çekimleri de devam ediyor.

Gelecek Sezonlar İçin Beklenti

Resmi olarak açıklanmayan dördüncü sezonun prömiyer tarihi henüz belirlenmedi. The Bear, Christopher Storer tarafından yaratılan bir dizi olup, Jeremy Allen White, Ebon Moss-Bachrach, Ayo Edebiri, Lionel Boyce, Liza Colón-Zayas, Abby Elliott gibi isimleri kadrosunda bulunduruyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.