Tarsus’ta Böbrek Nakliyle Yeniden Hayata Tutunan Koç Ailesi

Tarsus’ta Böbrek Nakliyle Yeniden Hayata Tutunan Koç Ailesi

ABONE OL
14 Mart 2024 16:03
Tarsus’ta Böbrek Nakliyle Yeniden Hayata Tutunan Koç Ailesi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kronik Böbrek Yetmezliği Teşhisi

Tarsus ilçesinde çiftçilik yapan ve diyabet ile tansiyon hastalığıyla mücadele eden Koç’a, 2008 yılında kronik böbrek yetmezliği teşhisi konuldu. Yüksek tansiyon hastalığı nedeniyle babasını kaybeden Koç, rahatsızlığı ilerledikçe diyalize girmek zorunda kaldı.

Hayata Yeniden Bağlanma Süreci

Mersin’deki tedavilerinin ardından Antalya Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’ne başvuran Koç’a, böbrek nakli önerildi. Eşinin uygun olmaması üzerine enfeksiyon geçiren Koç’un hayatını kurtarmak için amcası Mehmet Koç gönüllü oldu. Tetkiklerin uygun çıkmasıyla Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’nde Prof. Dr. Bülent Aydınlığı liderliğinde gerçekleştirilen nakil operasyonu başarıyla tamamlandı.

Umut Dolu Yeniden Hayat

Yeniden sağlığına kavuşan Koç, yaşadığı zorlu süreci anlatırken, babasını kaybetmenin acısını ve amcasının hayatını kurtararak kendisine umut verdiğini dile getirdi. Eşi ve ailesi, doğru bir tedavi süreciyle tekrar mutlu bir yaşama kavuşmanın sevincini yaşıyor.

Ailede Dayanışma ve Sevgi

Yeğeninin sağlığı için gönüllü olan amcası, yaşam mücadelesinde Koç ailesine büyük destek verirken, sevgi ve dayanışmanın önemini bir kez daha vurguladı. Eşinin sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için mücadele veren Zeynep Koç, sevdiklerinin sağlığı için her türlü fedakarlığı yapmaya hazır olduğunu belirtti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.