Kırsal Mahallede Kadınlara Açılan Kıraathane Projesi Hayata Geçti

Kırsal Mahallede Kadınlara Açılan Kıraathane Projesi Hayata Geçti

ABONE OL
10 Mayıs 2024 16:05
Kırsal Mahallede Kadınlara Açılan Kıraathane Projesi Hayata Geçti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Muhtar Salman Yıldırım’ın Girişimiyle Kadınlara Yönelik Özel Uygulama

Kent merkezine 140 kilometre uzaklıktaki kırsal mahallede, Muhtar Salman Yıldırım önderliğinde Tavla Mahallesi Sosyal Yardımlaşma Derneği desteğiyle kadınlara yönelik özel bir uygulama başlatıldı. Bu proje kapsamında kahvehane, kadınlara da kapılarını açtı.

Anneler Gününe Özel Başlatılan Uygulama

Anneler Günü dolayısıyla başlatılan bu uygulama ile kadınlar, İbrahim ve Esma Orman’ın işlettiği kahvehanede bir araya geldi. Evlerinde hazırladıkları lezzetler eşliğinde sohbet eden kadınlar, okey oynama imkanı da buldu.

Kadınlar Kahvehane Keyfini Çıkarırken Eşleri Dışarıda Bekledi

Kadınlar çaylarını içerken, eşleri de mahalle meydanında onları bekledi. Kahvehanenin kapısına “Kahvehane bayanlara açıktır. 15 günde bir tekrarlanacaktır” yazısı asıldı.

Muhtar Yıldırım: Birlik ve Beraberlik İçindeyiz

Muhtar Salman Yıldırım, projenin mahallede birlik ve beraberliği pekiştirdiğini belirterek, kadınlara yönelik bu uygulamanın çok olumlu karşılandığını ifade etti.

Kadınların Memnuniyeti

Proje kapsamında kıraathaneye gelen kadınlar, bulundukları ortamdan memnuniyetlerini dile getirerek, bir arada olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.