Watsons’ın Yeni Sürdürülebilir   Cilt Bakım Markası IMEW İle Tanışın!
  • Mizrak Haber
  • Gündem
  • Watsons’ın Yeni Sürdürülebilir Cilt Bakım Markası IMEW İle Tanışın!

Watsons’ın Yeni Sürdürülebilir Cilt Bakım Markası IMEW İle Tanışın!

Watsons’ın yepyeni ve sürdürülebilir cilt bakım markası IMEW ile hem cildinize hem de doğaya saygılı bir cilt bakım deneyimine hazır mısnız? %30 daha az plastik ve FSC sertifikalı kağıt ile üretilen kutularla ambalajlanan IMEW cilt bakım serisi ile cildinize bakım yaparken dünyamızın güzelliğini koruyun! Vegan formüle sahip olan ve içeriğinde cilt hassasiyetine sebebiyet verebilecek 11 zararlı bileşeni (alkol, Paraben, Lanolin, Mineral Yağ, Benzofenon, Yapay Boyalar, Trietanolamin, Sentetik Koku, SLS, Metilen Glikol, İmidazolidinil Üre) içermeyen IMEW cilt bakım serisi dermatolojik olarak test edilmiştir.

ABONE OL
30 Temmuz 2022 14:57
Watsons’ın Yeni Sürdürülebilir   Cilt Bakım Markası IMEW İle Tanışın!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

IMEW Aqua Cleanser 125ml / 159,90 TL

IMEW Aqua Cleanser ile yenilenmiş hisset! IMEW Aqua Cleanser, makyajı ciltten arındırmaya yardımcı olur. IMEW Aqua Cleanser hafif yapısıyla cildin nazik bir şekilde temizlenmesine ve doğal nem dengesinin korunmasına yardımcı olur.

 

IMEW Moist Foam Cleanser 125ml / 159,90 TL

IMEW Moist Foam Cleanser ile ferah bir cilt! Cildi kurutmadan kiri, yağı ve makyajı çıkarmaya yardımcı olan IMEW Moist Foam Cleanser, cildin tazelenmesine destek olur.

 

IMEW Aqua Bomb 50ml/ 199,90 TL

IMEW Aqua Bomb, cildin nem bariyerini güçlendirmeye yardımcı olur. Cildi pürüzsüzleştirmeye ve yatıştırmaya destek olan IMEW Aqua Bomb’u gündüz ve gece uygun miktarda temiz cildinize uygulayın ve cilt tarafından emilene kadar hafifçe masaj yapın.

IMEW Moist Whipped Cream 50ml /249,90 TL

IMEW Moist Whipped Cream ile cildinize nem bombası etkisi! Ciltte yapışkan bir his bırakmadan yoğun bir şekilde nemlendirmeye yardımcı olan IMEW Moist Whipped Cream cildin doğal nem dengesinin korunmasına destek olur.

 

IMEW Moist Eye Treatment 15ml / 229,90 TL

IMEW Moist Eye Treatment ile etkili göz altı bakımı! Düzensiz cilt tonu ve nem kaybı ile savaşmaya yardımcı IMEW Moist Eye Treatment, daha canlı ve aydınlık bir göz çevresi görünümüne destek olur. En etkili sonuçlar için gündüz ve gece uygun miktarda göz çevrenize uygulayın ve emilene kadar hafifçe masaj yapın.

 

IMEW 02 Niacinamide Booster Serum 30ml / 249,90 TL

IMEW 02 Niacinamide Booster Serum içeriğindeki %10 Niacinamide ile cilt tonunu aydınlatmaya yardımcı olur. Gözenek görünümününün azaltılmasına destek olan IMEW 02 Niacinamide Booster Serum’u temizlenmiş cilde 2-3 damla uygulayın. Gün içinde birden fazla uygulanabilen IMEW 02 Niacinamide Booster Serum’un etkisini artırmak için nemlendiricinize ekleyerek uygulayabilirsiniz.

 

IMEW 03 Bakuchiol Booster Serum 30ml / 249,90 TL

IMEW 03 Bakuchiol Booster Serum ile cildinizi gençleştirin! IMEW 03 Bakuchiol Booster Serum içeriğindeki %0,5 Bakuchiol ile ince çizgilerin görünümünü azaltmaya ve cildi sıkılaştırmaya yardımcı olur. Ciltteki yaşlanma belirtileri ile savaşmaya destek olan IMEW 03 Bakuchiol Booster Serum’u temizlenmiş cilde 2-3 damla uygulayın. Gün içinde birden fazla kez uygulanabilen IMEW 03 Bakuchiol Booster Serum’un etkisini artırmak için nemlendiricinize ekleyerek uygulayabilirsiniz.

 

IMEW 04 Centellla Asiatica Booster Serum 30ml / 249,90 TL

IMEW 04 Centellla Asiatica Booster Serum içeriğindeki %2 Centella Kompleksi ile cildi nemlendirmeye ve sakinleştirmeye yardımcı olur. Cildin koruyucu bariyerini canlandırmaya destek olan IMEW 04 Centellla Asiatica Booster Serum’u temizlenmiş cilde 2-3 damla uygulayın. Gün içinde birden fazla uygulanabilen IMEW 04 Centellla Asiatica Booster Serum’un etkisini artırmak için nemlendiricinize ekleyerek uygulayabilirsiniz.

 

IMEW 01 Hyaluronic Booster Serum 30ml/ 249,90 TL

IMEW 01 Hyaluronic Booster Serum ile neme doymuş bir cilt! IMEW 01 Hyaluronic Booster Serum içeriğindeki %2 Hyaluronik Kompleks ile kuru ve yorgun cildi canlandırmaya, dolgunlaştırmaya yardımcı olur. Cildin elastikiyetin artırmaya destek olan IMEW 01 Hyaluronic Booster Serum’u temizlenmiş cilde 2-3 damla uygulayın. Gün içinde birden fazla uygulanabilen Imew 01 Hyaluronic Booster Serum’un etkisini artırmak için nemlendiricinize ekleyerek uygulayabilirsiniz.

 

**Belirtilen fiyatlar Temmuz güncel fiyatı olup, piyasa koşullarına göre değişiklik gösterebilir.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.