İlk Okuma Hikâyeleri’nin yeni kahramanı: Valerie

İlk Okuma Hikâyeleri’nin yeni kahramanı: Valerie

hep kitap, sevilen serisi İlk Okuma Hikâyeleri’yle okumaya yeni başlayan çocuklara rehber ve yoldaş olmaya devam ediyor. Çeşitlilik içeren kelime hazinesi, mizahi tarzı ve beklenmedik sonlarıyla çiçeği burnunda okurlara okumayı sevdiren serinin yeni kahramanı, Valerie! Valérie Fontaine’in kaleme aldığı, illüstratör Aurélie Grand’ın resimlediği, Valerie’nin Bahçesi ile Valerie ve Güzel Dünya, 1 Temmuz tarihinde hep kitap logosuyla raflardaki yerini alacak.

ABONE OL
30 Temmuz 2022 14:56
İlk Okuma Hikâyeleri’nin yeni kahramanı: Valerie
0

BEĞENDİM

ABONE OL

hep kitap, sevilen serisi İlk Okuma Hikâyeleri’yle okumaya yeni başlayan çocukların kelime çözümlemesini ve anlama becerilerini pekiştirmeye devam ediyor.

 

Serinin ilk kitapları Marifetli Simon, Simon’un Kuralları, Geciken Robert, Robert Büyüyünce, Chloe ve Hayvanlar ile Gezgin Chloe, Büyük Sporcu Dominique ile Dominique ve Arkadaşları’ndan sonra sıra Valerie’nin serüvenine geldi.

 

Valérie Fontaine’in kaleme aldığı, illüstratör Aurélie Grand’in resimlediği Valerie’nin Bahçesi ile Valerie ve Güzel Dünya, geri dönüşüm, sıfır atık, kompost, bahçecilik gibi konularda verdiği hem eğlenceli hem öğretici bilgilerle, çocuklarda çevre ve doğa bilincini oluşturmayı hedefliyor.

 

Yaz geldiğinde, sonunda Valerie en sevdiği yere kavuşabilir: bostan!

 

Valerie kendini adamış bir çevrecidir! En ufak bir hareketin bile önem taşıdığını bilir.

 

Çevirmenliğini Göyçen Gülce Karagöz’ün yaptığı Valerie’nin Bahçesi ile Valerie ve Güzel Dünya, 1 Temmuz tarihinden itibaren hep kitap logosuyla raflarda.

 

hep kitap hakkında:

Kitap kokusunu hep sevdik. Yayıncı olduk. Yıllarca Türkiye’nin önde gelen yayınevlerinde bazen beraber, bazen ayrı ayrı okuduk, seçtik, yayımladık. Sonra bir gün bir araya geldik. Ne yapmak için? Türkiye’ye yepyeni bir yayınevi kazandırmak, şimdiye kadar yapılmamışı yapmak, yapılmışa da hep farklı bir açıdan bakmak için. Dünya çapında işler yapmak için. Severek okuduklarımızı, gün geçtikçe daha artacağına inandığımız okurlarımıza ulaştırmak için. Türkiye’den genç ve taze sesleri sayfalara dökmek, dünyanın çeşitli coğrafyalarından duyulması gereken sesleri hep duyurmak hedefimiz. Gündemi yaratan, günü yakalayan kitapları sunmak… Titiz, özenli, tertemiz bir çalışma anlayışıyla… Metinden görsele, kapaktan tanıtıma kadar aynı özeni hep korumak. hep kitabı ön plana almak. Kurgu ya da kurgu dışı… Edebiyat, sanat ya da yemek… hep hayat… Yetişkin, çocuk ya da genç… Bu alanların tümünde en iyi kitapları hep biz yayımlayalım istiyoruz. O yüzden hep kitap düşünen bir ekip kurduk. Okudukça hep çocuk, hep genç kalan bir ekip bu… İsmimizi de o yüzden hep kitap koyduk.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.