Verilerinizi çalmayan işletmeler için Messenger

Verilerinizi çalmayan işletmeler için Messenger

ABONE OL
16 Kasım 2022 12:33
Verilerinizi çalmayan işletmeler için Messenger
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Popüler mesajlaşma programlarındaki başka bir büyük veri sızıntısı veya yeni bir güvenlik açığı hakkında bilgi edinmeden bir ay bile geçmiyor. Ve sıradan kullanıcılar bununla uzlaştı: Birçoğu kimsenin yazışmalarına ve dosyalarına ihtiyacı olmadığına inanıyor, bu nedenle normal iletişim kanallarını terk etmiyorlar. Ancak şirketler başka bir konudur: Burada, rakiplere veri sızıntısı milyonlarca dolarlık kayıplara neden olabilir. Dolayısıyla kurumsal iletişim için ne seçilmelidir sorusu göründüğü kadar basit değildir. Bir iş ortamında çalışırken yeni ShazzleChat habercisi ve avantajları hakkında konuşuyoruz.

Çalışan bir habercinin temel nitelikleri

Telegram, son yıllarda kurumsal iletişim için en popüler haberci haline geldi. 2020’de uzaktan çalışmaya geçmek ve ekipteki süreçleri yeniden inşa etmek zorunda kalanlar tarafından en çok seçilen oydu. Kullanıcılar için bir argüman olarak, platformun aşağıdaki nitelikleri belirtilir:

  • yüksek çalışma hızı;
    • mobil, masaüstü ve tarayıcı sürümlerinin mevcudiyeti;
    • uygun işlevler – metinle yazışabilirsiniz; dosya ve sesli mesaj gönderin;
    • sesli sohbetler vardır;
    • spam posta yok;
    • Artık haberci tüm kullanıcılar için tamamen ücretsizdir.

Büyük ve iyi bilinen haberciler, kullanıcıların şunları doğrulamasını gerektirir: gerçek bir soyadı, ad girin. Genellikle bu veriler daha sonra üçüncü taraflara düşer. Bu arada, şirketler ve işletme sahipleri için herhangi bir veri (yazışmaya katılanların adları ve telefon numaraları ve bazı durumlarda yazışmanın kendisi dahil) bir şirket sırrının parçası olabilir ve bunların rakiplere aktarılması kayıplar.

ShazzleChat – gerçek gizlilik

Yazışmadaki tüm katılımcıların gerçek mahremiyeti ve iletilen verilerin gizliliği sizin için önemliyse, bilgi toplamayan bir haberci kullanın. Böylece üçüncü taraflara ulaşmayacağından emin olacaksınız.

Modern çözümlerden biri, mobil cihazlar için güvenli bir haberci olan ShazzleChat’tir.
Bu haberci, eşler arası (eşler arası) bir ağ kullanır: Saldırganlar tarafından saldırıya uğrayabilecek bir sunucusu yoktur. Bunun yerine haberci, tüm kullanıcıların cihazlarından bir ağ oluşturur. Blockchain ve torrent izleyicileri benzer bir prensipte çalışır.

ShazzleChat, modern bir habercinin ihtiyaç duyduğu tüm özellikleri sunar: dosya paylaşımı (fotoğraflar, videolar, belgeler) ve yazışmalar. Bu durumda, tüm dosyalar cihazdan cihaza güvenli bir kanal üzerinden aktarılır ve boyutları sınırlandırılmaz.

Geliştiriciler, habercide çalışmayı kolaylaştırmak için her şeyi yaptılar: arayüz sezgiseldir ve iş kişileri telefonun adres defterinden birkaç saniye içinde alınabilir.

ShazzleChat’te “veri madenciliği” yoktur – kullanıcılar hakkında veri toplama: popüler anlık mesajlaşma programları bunu genellikle yapar ve toplanan bilgileri ticari amaçlarla satar. Ayrıca reklam, spam gönderme veya başka bir para kazanma olanağı yoktur.
Bu nedenle ShazzleChat harika bir iş çözümüdür. Aynı anda birkaç yönde güvenlik sağlar ve kullanıcı verilerini onların bilgisi dışında kullanmaz. Programın test edilmiş sürümünü resmi Android ve iOS pazarından indirin ve kendiniz görün!

ShazzleChat Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.shazzle.nativechat

ShazzleChat iOS: https://apps.apple.com/us/app/shazzlechat/id1296718520

ShazzleChat Privacy Messenger APK: https://shazzle.com/

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.