Soldado, yıllar sonra içini döktü: “F.Bahçe yüzünden futbolu bırakacaktım”
  • Mizrak Haber
  • Gündem
  • Soldado, yıllar sonra içini döktü: “F.Bahçe yüzünden futbolu bırakacaktım”

Soldado, yıllar sonra içini döktü: “F.Bahçe yüzünden futbolu bırakacaktım”

ABONE OL
8 Nisan 2021 21:59
Soldado, yıllar sonra içini döktü: “F.Bahçe yüzünden futbolu bırakacaktım”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ispanya La Liga takımlarından Granada’da forma giyen Roberto Soldado, kariyeri ve Fenerbahçe dönemiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Soldado, “Granada’ya transfer olmadan önce zihinsel olarak iyi bir dönem geçirmemiştim. Türkiye’de geçirdiğim dönem sonrasında futbolu bırakma düşüncesine sahiptim ve bunu ailemle de paylaştım. Ancak daha sonra Granada benim için bir ışık yaktı ve bugün bu nolctadayım” dedi.

Soldado, yıllar sonra içini döktü: 'F.Bahçe yüzünden futbolu bırakacaktım'

“KULÜP ZEVK ALMAYA İTİYOR”

Granada’dan küçük bir takım olduğunu ifade eden Soldado, “Granada küçük bir takım, biz bunu biliyoruz ancak çoğu takımda olmayan büyük bir takım hırsına sahibiz, bunu da biliyoruz. Granada’da harika bir takım arkadaşlığı var ve kulüp, sizi futboldan zevk almaya zorluyor. Ben de şu anda futbol oynamaktan dolayı çok mutluyum ve bu da benim performansıma direkt olarak etki ediyor” şeklinde konuştu.

“BURADA ÇOK SEVİLİYORUM”

İspanyol kulübü hakkında da konuşan Soldado, “Granada’da seviliyorum ve bana değer veriliyor, bundan dolayı da çok mutluyum. Birlikte çalıştığım insanlardan motive oluyorum. Granada büyük acılar yaşamış bir kulüp ancak son 3 yıldır muhteşem bir dönem geçiriyoruz ve şu anda da bunun tadını çıkartıyoruz” ifadelerini kullandı.

Soldado, yıllar sonra içini döktü: F.Bahçe yüzünden futbolu bırakacaktım



Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.