Pendik, Tuzla ve Gebze Halı Yıkama

Pendik, Tuzla ve Gebze Halı Yıkama

ABONE OL
25 Ekim 2022 16:00
Pendik, Tuzla ve Gebze Halı Yıkama
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Günümüzde halı yıkama firması seçmenin ne kadar zor olduğunun farkındayız. En ucuz olmadığımızın da farkındayız. Ancak, işe alındıktan sonra, Istanbul Bölgesi’ne neden 50 yılı aşkın süredir hizmet verdiğimizi anlayacağınızdan eminiz. En iyi sonuçları elde etmek için gereken teknikleri ve kimyayı anlamak için Kuzey Amerika’daki en itibarlı sertifikasyon firması olan Penta’dan eğitim almış olmak. Daha taze, daha temiz, daha yumuşak halılar ve döşemeler sağlamak için yalnızca en yüksek dereceli temizleyicileri kullanmak ve bu hizmetleri size sunmak için en keyifli, kendini işine adamış personeli eğitmek. Daha sonra hizmetlerimizi sağlam, %100 Memnuniyet Garantisi ile garanti ederiz. Memnun olana ya da ödemeyene kadar çalışacağız.

 

Penta Halı Yıkama

 

Istanbul’da yerel Halı Yıkamanın arıyorsanız bize güvenebilirsiniz. Daha derin, daha uzun ömürlü temizlik ve daha sağlıklı bir ev sağlayan profesyonel bir Pendik Halı Yıkama hizmetiyiz. Hizmet verdiğimiz topluluklardaki müşterilerimiz uzun süredir memnun müşteriler haline geldi. Özel ihtiyaçlarınızı anlamak ve siz ve aileniz için daha temiz, daha sağlıklı bir ev sağlamak için profesyonel olarak eğitilmiş, çalışkan ve arkadaş canlısı teknisyenlerimize güvenebilirsiniz.

 

Halı Yıkama İşlemimiz

 

Yenilikçi Sıcak Karbonatlama Ekstraksiyon Sürecimiz, daha derin ve daha uzun ömürlü bir temizlik elde etmek için karbonasyonun doğal gücünü kullanır. Milyonlarca küçük baloncuk, kiri, kiri ve cansız alerjenleri gevşetmek için halılarınızın derinliklerine gönderilir, ardından onları güçlü ekstraksiyon ekipmanımız tarafından çırpılarak uzaklaştırılacakları yüzeye kaldırın. Tüm bunlar geleneksel buharlı temizlemeye göre yaklaşık %80 daha az su kullanılarak yapılır, bu da daha hızlı kuruma süreleri ve ıslak halılar nedeniyle daha az küf veya küf oluşumu riski ile sonuçlanır.

 

 

Test Edilmiş ve Kanıtlanmış Sonuçlar

 

Sıcak Karbonatlı Ekstraksiyon (HCE) sürecimiz, önde gelen bağımsız bir hava kalitesi laboratuvarı tarafından birden fazla evde test edildi. Laboratuar, Penta Halı Yıkama’ın halılardan ve döşemelerden* genel ev alerjenlerinin ortalama %98,1’ini yok ettiğini buldu. Test edilen yaygın alerjenler, köpek ve kedi tüyü ve toz akarı maddesiydi.

 

Penta Temizleme Solüsyonu

 

Halı Yıkama sürecimizin kalbi, The Natural® adlı Penta bir çözümdür. Diğer temizleyicilerin sıklıkla güvendiği sert kimyasallar ve sabunlu deterjanların aksine, temel temizleyicimiz Doğa Ana’dan kopyalanan bileşenlere dayanmaktadır ve mevcut en saf Tuzla Halı Yıkama çözümlerinden biridir. Tüm aileniz için güvenli olan daha derin bir temizlik sağlamak için Penta Halı Yıkama’a güvenebilirsiniz.

 

Halılardaki İnatçı Kokuları Giderin

Yemek pişirmekten evcil hayvanlara kadar eviniz, halınızın liflerine hapsolan kokularla dolu. Ne yazık ki, bu kokuların çoğu, profesyonel bir halı yıkamadan sonra bile oyalanabilir. Merak etmeyin, Penta Halı Yıkama’ın bir çözümü var. Fresh-n-Free™ koku gidericimizin bir uygulaması, kokulara çeşitli şekillerde saldırır ve en zorlu kokuların bile yok edilmesini sağlar.

 

Koku gidericimiz, kokuları nötralize eden kimyasal reaksiyonlara neden olur ve ayrıca Sıcak Karbonatlı Ekstraksiyon temizleme işlemimiz sırasında koku moleküllerini kolayca çıkarmak için hapseder. Bu yaklaşımla kokular sadece maskelenmekle kalmaz, aynı zamanda temiz ve taze halıdan başka bir şey bırakmadan ortadan kaldırılır.

 

Evcil hayvanlarınız varsa, evcil hayvan idrar kazalarının özellikle keskin olduğunu ve tipik olarak özel tedavi gerektirdiğini bilirsiniz. Devrim niteliğindeki Pet İdrar Giderme Tedavimiz (P.U.R.T.®), Gebze Halı Yıkama endüstrisinde benzersizdir. Diğer temizleyiciler genellikle kokuları parfümle maskeler, ancak bir P.U.R.T. halılardan evcil hayvan idrar kokularının %99,9’unu giderdiği test edilmiş ve kanıtlanmıştır. Bu hizmet hakkında daha fazla bilgi edinmek için Evcil Hayvan İdrarı Çıkarma sayfamızı ziyaret edin.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.