Müşteriye ekmek satan hırsız kasayı boşalttıktan sonra 5 lira bahşiş bırakarak kaçtı
  • Mizrak Haber
  • Gündem
  • Müşteriye ekmek satan hırsız kasayı boşalttıktan sonra 5 lira bahşiş bırakarak kaçtı

Müşteriye ekmek satan hırsız kasayı boşalttıktan sonra 5 lira bahşiş bırakarak kaçtı

ABONE OL
21 Aralık 2020 17:39
Müşteriye ekmek satan hırsız kasayı boşalttıktan sonra 5 lira bahşiş bırakarak kaçtı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kepez İlçesi Menderes Mahallesi’nde market işleten Çekdar Parıltı’nın iş yerinde 3 gün önce hırsızlık olayı gerçekleşti. Evi ile marketi yan yana olan Parıltı, iş yerini kısa süreliğine annesine emanet etti. Bir süre sonra markete gelen bir kişi anneye, “Çekdar nerede” diye sordu. Bunun üzerine anne ise oğlunu çağırmak için eve gitti.

EKMEK SATIP KASADAKİ 700 LİRAYI ÇALDI

Market sahibini soran kapüşonlu şahıs dükkanda yalnız kalırken bu sırada markete kadın bir müşteri girdi. Markette kalan şahıs kadının istediği ekmekleri sattı ve parayı cebine koydu. Kasayı gözüne kestiren şahıs, iki girişiminin ardından kasadaki 700’TL’yi aldı.

ÇIKARKEN 5 TL BAHŞİŞ BIRAKTI

Şüpheli şahıs çıkarken 5 TL’yi de bahşiş gibi tezgahın üzerine bıraktı. Çekdar Parıltı, markete geldiğinde kasanın açık, paraların yerinde olmadığını görünce güvenlik kamera görüntülerini inceledi. Kapüşonlu bir genç tarafından soyulduğunu anlayan Parıltı, durumu polislere bildirdi. Görüntüleri inceleyen polis, şahsı kısa sürede yakaladı.

Gelen müşteriye ekmek satan hırsız, kasayı boşalttı, çıkarken 5 lira bahşiş bıraktı

“İSMİMİ SÖYLEYİNCE ANNEM TANIDIĞIMI DÜŞÜNÜYOR”

Çekdar Parıltı, olayın geçen cuma meydana geldiğini söyledi. Eviyle marketinin yan yana olduğunu dile getiren Parıltı, “Kısa süreliğine eve gittim, markette de annemi bıraktım. O sırada buraya bir şahıs geliyor ve beni soruyor. Annem de, ‘Eve gitti gelecek şimdi’ diyor. Şahıs benim ismimi söyleyince annem rahatlıyor ve tanıdığımı düşünüyor. Kasaya gitmez diyor. Hemen arkasından bir kadın müşteri geliyor. Bir şey istemesi üzerine annem eve geliyor. Bu şahıs kadın müşteriye ekmek de satıyor. Ekmek alan kadın daha sonra bizim bahçeye geçiyor” dedi.

“HIRSIZ MÜŞTERİYİ DE MAĞDUR ETMİYOR”

Markette yalnız kalan şahsın kasaya yöneldiğini anlatan Parıltı, ” İki üç kez kasaya bir hamle yapıyor. Kasanın içindeki paraları alıyor. Çıkarken de Allah razı olsun 5 TL bahşiş bırakıyor. Hırsız müşteriyi de mağdur etmiyor, ekmek bile satıyor. Sattığı ekmeğin parasını da cebine koyuyor. İnsaflı bir hırsız. Teşekkür ediyoruz bu arada ona. Kasadan 700 TL’mizi götürüyor. Görüntüleri izleyince hırsızın rahatlığına şaşırdım. 5 TL’de bize bırakmış, bahşişimizi de aldık. Bizi de unutmasın.” ifadelerine yer verdi.

Müşteriye ekmek satan hırsız kasayı boşalttıktan sonra 5 lira bahşiş bırakarak kaçtı



Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.